rafikone Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 mam u siebie klime w bmw 525 tds z 1992 r ale to jest taka wersja uboga trzy pokretla i nic pozatym a widzialem u kolegi calkiem inny panel sterowania mial wiecej opcji wiecej pokretel lepsza regulacje temperatury czy moglbym wstawic do siebie taka klime czy moze wystarczy zmienic panel sterowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 najlepiej podskocz do jakiegos elektryka zeby to obadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 chodzi mi ogolnie czy wystarczy zmienic panel sterowania na ten z lepszymi i wieksza iloscia opcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ty masz taki http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HA91&mospid=47379&btnr=64_0566&hg=64&fg=20 a chcesz taki http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HA91&mospid=47379&btnr=64_0666&hg=64&fg=20 ? Z tego co słyszałem da się zmienić,ale nie wystarczy zmienić.Sporo roboty jest,a ta klima co masz jest wystarczająca,tylko poprostu manualna. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 nie wiem jak w e34 ale w e38 teoretycznie wszystko działa po zmianie panela (tzn pasuje) ale nawiewy nie działają zgodnie z przyciskami niestety więc lipa, coś jeszcze trzeba wymieniać nie pamiętam już dokładnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ale wolalbym automatyczna:)zawsze to wiecej opcji:)potrzebuje wiecej informacji a taki panel ile moze gdzies kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi