pb3311 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam. Panowie mam problem z oświetleniem wnętrza ;/ mam e38 318i, 1.8 benzyna, ( ale żre to cholerstwo ) Więc do rzeczy. Gdy otwieram drzwi, światełka wewnątrz się nie palą.. A powinny. środkową lampke mam ustawioną na środek, zresztą kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby, probowałem po kolei drzwi otwierać, czujniki wciskałem, nic nie dawalo. Bezpieczniki wszystkie OK. Gdy włączę recznie lampke, to wszystkie świecą;/ lecz przy otwieraniu drzwi nic się nie zapala, co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Powinieneś mieć taką samą kostkę. Spróbuj się do niej dostać i zobacz czy po otwarciu drzwi na kablu czerwono czarnym pojawia się plus. Jak tak to jest ok. Czyli widocznie coś z lampką jest nie tak. A jak nie, to trzeba szukać dalej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 mam e38 318i, 1.8 benzyna nie wiedziałem że E38 szły z takim silnikiem bmw_beer a wracając do tematu to tak jak napisał kryters ,powinieneś zacząć od sprawdzenia obwodu,bo to dziwne że lampka nie reaguje na żadne z drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 a co ci tak żre ?? że odejde od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 e38 318i, 1.8 benzyna pytanie_bmw pytanie_bmw pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 chodziło mu o e36 zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam. Panowie mam problem z oświetleniem wnętrza ;/ mam e38 318i, 1.8 benzyna, ( ale żre to cholerstwo ) Więc do rzeczy. Gdy otwieram drzwi, światełka wewnątrz się nie palą.. A powinny. środkową lampke mam ustawioną na środek, zresztą kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby, probowałem po kolei drzwi otwierać, czujniki wciskałem, nic nie dawalo. Bezpieczniki wszystkie OK. Gdy włączę recznie lampke, to wszystkie świecą;/ lecz przy otwieraniu drzwi nic się nie zapala, co może być nie tak? Ja miałem niedawno awarię tych cholerstw w drzwiach... się wziąłem wkurzyłem i wszystkie powymieniałem (czujniki). No ale z racji tej, że dyskoteka była w aucie przy każdym hamowaniu jak czujniki przy ryglach nie łączyły... to odłączyłem lampki... i pewnie u Ciebie też któryś jest walnięty.. i ktoś pewnie odłączył po to, żeby nie mrugało przy hamowaniu i ruszaniu z butem w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi