borsuk Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 http://www.allegro.pl/item624557034_hit_roku_2009_rosyjskie_ramki.html dla nie znających cyrylicy: 1. w cziornoi bumie 2. wsio budiet haraszo 3. kriminalnaia rasija :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 hehe fajne mi sie podaba wsio budiet haraszo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja tam wole MAXBIMMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Chyba wolę swoje "666" Miny ludzi jak to widzą - bezcenne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Po co komu w polsce ramki z rosyjskimi napisami ? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Chyba wolę swoje "666" Miny ludzi jak to widzą - bezcenne ;D Uważaj SataN, żeby Ci koledzy na następny prima aprilis ryby nie przykleili zamiast "666" :twisted: wtedy to Twoja mina byłaby bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Chyba wolę swoje "666" Miny ludzi jak to widzą - bezcenne ;D Uważaj SataN, żeby Ci koledzy na następny prima aprilis ryby nie przykleili zamiast "666" :twisted: wtedy to Twoja mina byłaby bezcenna śnięta ryba debeściak.... jak na razie to mi w zeszłym roku nakleili na szybę GEJ OK za co koleżance nakleiłem na tablicę rejestracyjną PUSSY WAGON i tak jeździła 2 dni zanim się skapnęła czemu na nią trąbią ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Hehee fajne pomysły Ciekawe SataN jaką minę miała koleżanka jak skumała o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 :lol: :lol: macie poczucie humoru :lol: dobre pomysły, ale mi taka wtopa nie grozi :mrgreen: , ojciec nauczył mnie obchodzenia dookoła auta za pierwszym razem jak do niego wsiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 euphoria a co ktoś mu też jakiś numer wyciął kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Hehee fajne pomysły Ciekawe SataN jaką minę miała koleżanka jak skumała o co chodzi wylała na mnie szklankę lodowatej wody [ Dodano: 17 Maj 09, 18:35 ] :lol: :lol: macie poczucie humoru :lol: dobre pomysły, ale mi taka wtopa nie grozi :mrgreen: , ojciec nauczył mnie obchodzenia dookoła auta za pierwszym razem jak do niego wsiadam. Szkoda, że z wrocka nie jesteś... to bym Ci udowodnił, że jednak nie zawsze to robisz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zimna woda zdrowia doda Więc na zdrowie ci wyszło SataN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi