Bob Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Mam problem, musze kupić do końca tygodnia rower. Dokładnie chodzi mi o ten: to jest Kelly's model Spider. Wie ktoś gdzie dostane ten rower? Lub gdzie jest jakiś sklep Kellys'a? Jak ktos wie to pisać, lub inny sklep rowerowy który mnie nie zruinuje. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Hej! Sklep Kellys'a jest przy skrzyżowaniu poznańskiej z długą, można powiedzieć że na przeciwko ZDiK. Cenowo nie jestem w stanie powiedzieć jacy są. Osobiście poleciłbym poszukać w necie, w zeszłym tygodniu moja luba znalazła rower GT w necie i od ceny początkowej zaoszczędził 550-600zł, a od tej co aktualnie we Wrocku była 250zł, więc warto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ok, dzięki, ale nowy rower? BO ja chce nówke. Jutro dzwonie do sklepu w Jelczu (dzięki Maltarn) jak nie znajde we Wrocławiu to kupie go w Jelczu najwyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jak najbardziej nowy, tylko że model 2005, a jak dziewczę oglądało modele 2006 to za dużej różnicy to tam nie było, a na pewno nie az taka żeby płacić za to prawie 600zł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Można zamknąc, rower stoi pod domem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 napisz dokladnie gdzie i w jakich godzinach stoi :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ok, a kasą podzielimy się na pół :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi