Kosa Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 mysle ze tak pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Będę razem z ramkami happy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_ramzi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fankabmw Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ponaglam swoją prośbę o ramki. Kolega który się zaoferował milczy jak grób. Jeśli jest taka możliwość to proszę o wysyłkę za pobraniem. Zaznaczam że mogę odebrać we wrocławiu w okolicach ulicy Żmigrodzkiej Obornickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 pisałem wcześniej że jeżeli ktoś chce odebrać we Wrocławiu to są do odbioru na żmigrodzkiej od 7 do 15 lu później do 16 gdzieś we wro, przecież nie będę za każdym ganiał czekam na PW z propozycją miejsca odbioru między 15 -16, jeżeli ktoś chce odebrać ze żmigrodzkiej to też PW kiedy i o której to podam dokładniejsze dane na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fankabmw Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 11.08 wysłałem PW i cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ramki były do odbioru na najcie, część ramek ma Kosa, więc kto chętny odebrać ramki we wro zgłaszać się kolegi na PW <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi