crafat Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Pięknego kwietniowego dnia wrzuciłem wsteczny bieg i nie moge go wyrzucić. Próby oswobodzenia jej zaskutkowały chyba zerwaniem czegoś tam w środku. Proszę powiedzcie mi co muszę zrobić by znów mieć uśmiech na twarzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 no niestety ale bez wyciągnięcia skrzyni chyba nic niezrobisz :roll: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Miałem taki sam przypadek i postawiłem do mechanika .za wyciągnięcie i zrobienie skrzyni zapłaciłęm 200zł i jeżdze już pół roku.Mogę się potpytać mechanika co tam było zblokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi