d.kruku Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam mam pytanko mam e36 is z95r z klimą mam pytanie czy powinnybyc dwa wentylatory osobny na klime i na chłodnice czy ten od chłodnicy służy do klimy bo jak patrze przez nerki to widze uchwyty na drugi wentylator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 nie wiem dokładnie jak to jest w IS ale u mnie w TDSie jest wentylator klimy przed chłodnicą klimy i osobny wentylator do chłodnicy. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja mam 2.5l PB i też mam dwa wentylatory (tak samo jak w TDS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Wydaje mi się że raczej powinien być. A klima działa Ci normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Drugi wentylator od klimy musi byc, jeden od chlodnicy drugi od skraplacza który powinien zalączyc sie zaraz po uruchomienu klimatyzacji. Sparwdz czy po lewej stronie grila masz jakąs wolna kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcgrzy Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Kumpel ma e36 318IS i tez ma 2. W kazdym aucie z klima musza byc 2 wentylatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam mam pytanko mam e36 is z95r z klimą mam pytanie czy powinnybyc dwa wentylatory osobny na klime i na chłodnice czy ten od chłodnicy służy do klimy bo jak patrze przez nerki to widze uchwyty na drugi wentylator Musisz mieć dwa wiatraki, klimy... za nerkami, chłodnicy... pomiędzy silnikiem a chłodnicą wody. No a jeśli go nie masz to dołóż koniecznie bo klima wydajna nie będzie a poza tym od przegrzania i dużego ciśnienia gaz ucieknie zaworkiem i trzeba będzie na nowo nabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi