Piotrek20Tg Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam mam takie pytanie w wczesniejszych postach pisałem o pompie paliwa i dzis ja wymieniłem ale jak wyjołem tylnie siedzenie i akurat odkreciłem klape z prawej strony i wymieniłem pompe ale odsłoniłem dywanik z lewej strony tam tez jest klapka i też idzie kabel i tu moje pytanie co jest z drugiej strony baku jeszcze jakis czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Z jednej jest pompa a z drugiej chyba pływak (miernik ile jest paliwa)... ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Aha ale dzis wymieniałem kompletna pompe i pływak był z pompą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Pływak jest razem z pompą z prawej strony. Masz zbiornik podzielony na dwie części,bo środkiem idzie wał napędowy i wydech itd. Z tej lewej części musi jakoś to paliwo płynąć do tej prawej,więc są ze sobą połączone,a kabelki nie wiem do czego są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB51&mospid=47442&btnr=16_0211&hg=16&fg=15 Z lewej strony też jest miernik poziomu paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 W 5er wiem, że jest jeszcze dodatkowa pompka w baku która właśnie służy do przelewania paliwa... ale w 3er takiego bajeru z tego co wiem to nie ma... więc sam już nie wiem co to może być. ale odsłoniłem dywanik z lewej strony tam tez jest klapka i też idzie kabel Jaki dywanik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Chodziło mu chyba o ten dywanik, który jest pod kanapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No sam już nie wiem, mam nadzieję że o dywanik na nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyWilcu Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 W E36 są dwa pływaki ( mierniki poziomu paliwa). Z prawej strony idą kable do miernika, i do pompy, która jest w tej samej obudowie, a z lewej strony idą kable tylko do drugiego miernika nic tam więcej nie ma. W E36 jest tylko jedna pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi