el_banano Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wiem że taki temat był już wałkowany ale co sądzicie o tej zawieszce, czy ktoś jużsłyszał o tej firmie ?? http://moto.allegro.pl/item624983926_bmw_3_e36_z3_sportowe_gwintowane_zawieszenie_gwint.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/amortyzatory-vt11636.htm?highlight=#91307 Do takiego dał linka KOSA Jest fajowskie, ale ja jednak nie zdecydowałem się na gwinta tylko sportowe amorki i sprężyny (gwint na naszych drogach... - jeszcze nie teraz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Takie sprężyny miałem i widziałeś co sie działo jaka była gleba :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 ja mam takie zawieszenie od dłuższego czasu i jest ok:) Tylko przydałyby się lepsze drogi w Polsce bo zęby można pogubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no właśnie wiedziałem ze gdzieś już kto takie pokazywal ale jakoś nie mogłe tego tematu znaleźć :? w sumie to temat już nie aktualny bo jest inny plan :mrgreen: <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 el_banano jaki plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 hehe jak jedziesz w niedziele do kamienia śląskiego to zobaczysz (O ile wypali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 No właśnie sam nie wiem czy pojadę bo odkładam $ na zawieszkę... no nie bądź taki tajemniczy Może pomysł i mi się spodoba i zmienię plany hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zawieszka OK, jezdzilem na takiej 4 miesiace...znakomita do lansu na miasto ale zeby cos polatac to jednak jeszcze za miekko...dlatego zmienilem na bilstein'a z regulacja twardosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 A wiecie czy gdzieś można kupić używaną zawieche (najlepiej gwint) i czy jest sens takową wkładać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja swoja uzywke sprzedalem kilka dni temu na allegro za 699zl i gosc jest mocno zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Rozumiem że była w dobrym stanie i można śmiało kupować używkę (oczywiście wiadomo zależy od stanu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 no zalezy od stanu ale jak mozesz kupic uzywke z paragonem i wiesz ze masz po I gwaracje a po II wiesz ile tak naprawde byla uzywana....jak nie masz pewnosci nie kupuj bo wydasz na regeneracje tyle co kupisz nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To jak ktoś z was miał by coś na sprzedaż dawajcie info (na razie jestem na etapie zbierania sumy na nową - ale jak będzie okazja kupię używaną, albo po prostu sportowe amorki i sprężyny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 bede mial uzywany przod BLISTEIN'a a tyl nowy...za dobra kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To podaj cenę. Może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi