AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dowiedz się co tak naprawdę znaczy twoje imię : http://www.imionarium.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Wyszło ,że jestem złodziejem :? Chyba musze jakąś dziuple założyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Nie wiem czy inne są tak wybitne jak moje ale, po przeczytaniu siadłem Jak można malować bezcenne ekierki i wysadzać domy jednorodzinne hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Chociaz jak przeczytałem opis mojego imienia na nonsensopedi to podobnie było tam sformułowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Sprośne znaczenia imion :lol: http://www.znaczenieimion.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Też dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Caly Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 ooo a Ja podobno "Lubi pić" " i zachowuje sie jak alkoholik" :lol: no dobra to jakos przeżyje ale wierszy nie pisze to co nie tak z tym imieniem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Wyszło ,że jestem złodziejem :? Chyba musze jakąś dziuple założyć :lol: Lepiej byc zlodziejem niz wachac klej i podkopywac sie pod agencje reklamowa.. No coz, od jutra zaczynam swoje drugie ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 woz to jeszcze nie tak źle masz... Ja np. jestem raperem - frajerem i do tego moja najlepsza koleżanka to psychopatka, lubię wysadzać domki jednorodzinne a moje imię dosłownie należy tłumaczyć jako "dziurawy koc" A, zapomniałbym o : Dokładnie w środku przesilenia letniego rosną jemu dodatkowe oczy z tyłu głowy. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 hmmm...a ja jestem piromanem. Notorycznie podpalam biurowce... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 a u mnie wyszło że jestem alkoholik i lubie pić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 widze ze z tym wachaniem kleju to nie jestem sam :lol: dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 woz to jeszcze nie tak źle masz... Ja np. jestem raperem - frajerem i do tego moja najlepsza koleżanka to psychopatka, lubię wysadzać domki jednorodzinne a moje imię dosłownie należy tłumaczyć jako "dziurawy koc" A, zapomniałbym o : Dokładnie w środku przesilenia letniego rosną jemu dodatkowe oczy z tyłu głowy. <bmw_1> Wiec mamy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ja dowiedziałam się, że moim kochankiem staje się prawie zawsze świr :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dowiedz się co tak naprawdę znaczy twoje imię :http://www.imionarium.pl/ Ja Ci k**** dam rogi na głowie... czekaj Ty :PPPPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 SataN wyszło że masz rogi ? Ja mam w sezonie dodatkową parę oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 SataN wyszło że masz rogi ? Ja mam w sezonie dodatkową parę oczu Tam to w ogóle mi tak wyszło, że... bez shotguna, paralizatora i siatki nie podchodź ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Hehee to widzę ciekawie Ale na pewno twoje imię w dosłownym znaczeniu nie należy tłumaczyć jako "dziurawy koc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi