Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Najwiekszy przechwyt narkotykowy...

woz

Rekomendowane odpowiedzi

Tak naprawde to nie wiedzialem do jakiego dzialu to wrzucic, bo ani nie jest to smieszne, ani nie jest zwiazane z samochodami. Ale wrazenie robi.. :shock:

Fotorelacja z przechwytu narkotykowego wykonanego na granicy meksyk - usa.

Niby zwyczajny samochod Amerykanskiego Urzedu Transportu..

cid_50B9896D-714B-4139-BAA9-DAEE3D4.jpg

ale kontroli granicznej jednak wydawal sie podejrzany...

cid_2C9F5E31-ECBB-47F8-93F5-54D9DE3.jpg

..i sie nie mylili

cid_789E6E2D-3371-49B6-A08C-C1B6973.jpg

cid_C07EF32C-11AF-4A64-BBE4-2270FF9.jpg

cid_B00AE792-055E-4727-A232-FF56E1D.jpg

Jak pozapychany narkotykami samochod juz dorwali to mogli spokojnie dotrzec do dilera. Zrobili najazd na jego chate. To, ze byli zaskoczeni tym co znalezli to malo powiedziane...

cid_EC1B74B1-E634-44D1-ABF1-9E1C087.jpg

cid_CB622963-D7DC-46EF-9970-D7EB2F1.jpg

cid_6473F5C1-9C55-47E4-86C8-CBE5B9D.jpg

cid_EEA0E37D-34D6-4EEB-A3B5-6195E47.jpg

cid_211D63AB-CD67-403F-9C6A-6970017.jpg

cid_7F7DFFAC-8A3A-4C5F-901E-B89CB8B.jpg

:shock: :shock:

..a nie mowielm, ze robi wrazenie? :P

O kurw....a.a.a.a.a.a.a.a..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: po co dalej nadstawiać głowy jak ma sie takie sianoo..... ale ilość gotówki robi takie wrażenie ze nie mam słów:D jak bym miał tyle siana to zamówiłe bym sobie w BMW E34 z silnikiem z nowej M5 :D hahah i jeszcze by zostało na dobry sprzecik i fajne fele:P i na wiele innych rzeczy chyba jeszcze;p

O kurw....a.a.a.a.a.a.a.a..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: po co dalej nadstawiać głowy jak ma sie takie sianoo..... ale ilość gotówki robi takie wrażenie ze nie mam słów:D jak bym miał tyle siana to zamówiłe bym sobie w BMW E34 z silnikiem z nowej M5 :D hahah i jeszcze by zostało na dobry sprzecik i fajne fele:P i na wiele innych rzeczy chyba jeszcze;p

hehe, i mysle, ze musialbys sie przejmowac ile ona pali :mrgreen:

nono smacznie

mnie by zadowolił tylko jeden taki słupek $$ :mrgreen:

[ Dodano: 11 Maj 09, 16:54 ]

a tak przy okazji to jakieś pół roku temu słyszałem że na wodach kolumbijskich policja złapała jacht którym przemycano 25t kokainy :!:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

kolego, jadlem wlasnie parowke jak zaczolem przewijac,zachlysnolem sie szczerze,ledwie mnie zona odratowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 26 Czerwiec 09, 20:00 ]

pomyslcie koledzy i kolezanki jekie Bunie staly by wtedy przed waszymi palacami- w piatek impra,gdze na zywo gra np. Depeche Mode przy wypasionym grilu :gril: :mrgreen: