woz Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Dopiero teraz zauwazylem jaki zbieg okolicznosci. Tam maxbimmer.com, a tutaj maxbimmer.pl. hehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 na pierwszy zrut oka fajne ale tak pomieszanie Rieger'a z MT-II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Fajnie wygląda i pewnie jeszcze lepiej się tym śmiga. Ja bym odstąpił ten kolor felg i dał inne (a swoją drogą to ładnego laka tam ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 na pierwszy zrut oka fajne ale tak pomieszanie Rieger'a z MT-II Tak jak Kosa pisze mix R z M , u mnie było podobnie tyle ze na klapie była mała lotka a progi dołożone z oryginalnego R :wink: Generalnie daje rade , silnik zdrowy pod machą , gdzies jest filmik jak dobija do 250kmh chyba z lekkim kawałkiem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 252 chyba jakos :twisted: Koles musial wlozyc sporo kaski w ten samochod, a najsmutniejsze w tym jest to, ze gdzies wyczytalem ze samochod mu skradziono.. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Furka ładniutka.Zawsze będę twierdził,że e30 coupe to najpiękniejszy model BMW.Przy okazji pytanie odnośnie naszego forum.Skąd wzięła się nazwa maxbimmer?Zastanawia mnie to od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 troche wiecej tej e30tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Bardzo fajnie prezentuję się. Jeśli to prawdą z tą kradzieżą to współczuje kolesiowi, bo widać ile włożył kasy i czasu w to auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Koles ze stronki www.dtmpower.net (ładne beemeczki tu tez sa ) a z tego co gdzies widziałem to on tam ma chyba piec od e36 3.2 m power. Czyli kawał diabła w tym siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Parę fot : http://www.dtmpower.net/gallery/photos.php?ID=105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 tak jak mówiłem mpower tam siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 "Bimmer" to po angielsku "beemka" , BMW w różnych językach mówi się zazwyczaj tak jak litery w danym kraju to jest jakby normalne ale określenia potoczne też przecież jakoś wypowiadać trzeba Maxbimmer = wypasiona bejka 8) Jak dla mnie wszystko gra z tą nazwą forum , he he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ale to jest motor od e36 M3 3.2l ? Bo tak lekko nie podobny albo mi się coś pomyliło pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 tak mi sie wydaje ze to od e36 no bo od czego od m5 to raczej nie jest mi tylko tu e36 pasuje nie wiem zobaczymy co innni forumowicze na to napisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nie wiem skad serce tej beemki,ale wiem ze daje rade <bmw_1> Gdzies mialem film jak pocina noca 250 z hakiem (juz nie pamietam dokladnie). Postaram sie znalezc na youtube i wkleje i AWV, zgadzam sie. Wspolczuc jesli faktycznie zostala skradziona. Wiem, ze nie jest to wielka pociecha, ale pewnie samochod w takim stanie mial ubezpieczona, fakt ze z ubezpieczalni nie otrzymalby polowe tej kasy ile wlozyl.. [ Dodano: 9 Maj 09, 15:35 ] drugi film od gory: "BMW E 30 M3 253 km/h Randy's car " http://video.google.pl/videosearch?q=randy+spare&hl=pl&emb=0&aq=f#q=randys+bmw&hl=pl&emb=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 bmw piekne pogratulowac takiego stanu kupa roboty i kasy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi