łazik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam :mrgreen: .w związku z planowanym przyjściem na świat w maju małego łazika[ewentualnie łazi] poszukuje wózka naprawdę tanio bo z kasą krucho :? .jakby komuś zawadzał albo oddał by go za pare złotych to chętnie bym przyjął. <bmw_2> pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 zadzwon do mojego kumpla(na allegro bebilon2),bo jego synek ma juz 2 lata janek 501-975-983 (powiedz,ze jestez z klubu BMW i ze dostales namiary od RUDEGO,czy czerwiennego) nic nie obiecuje,ale zakrec do niego,albo,jak bedziesz we wrocku, podejdz do nas na Piastowska 23 do komisu-serwisu komputerowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 dzięki czerwienny uklon_bmw ale własne załatwiłem sobie wózek tzn. pozyczyłem od kumpla. bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi