woz Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Kiedys byl poruszany temat, czemu BMW nigdy nie wprowadzilo wersji coupe w e34. Szkoda, no ale ok, temat juz przewalkowalismy. A cabrio? Znalazlem na necie te foty. Zeby nie bylo, autentyczne... :twisted: Powiem szczerze, ze gdyby ktos rzucil haslo, ze e34 w cabrio, to srednio by mi to sie widzialo. Ale wyfglada calkiem niezle. Jak Wam sie podoba? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jak dla mnie w pyte <bmw_1> ------edit------- ps: widać, że koleś który to robił miał fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Linia Cabrio prezentuję się jak dla mnie super i po fotach widać że z tyłu jest nawet sporo miejsca Może nie wypuszczali wtedy Cabrio ponieważ konkurencja nie była wymagająca ps. a mogę w 2 słowach dowiedzieć dlaczego Coupe nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Może dlatego że zespół z Bawarii chciał aby seria 5 była serią komfortową i chciał zrobić jej opinie limuzyny... Tak samo jak 7er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 no ale obecnie mamy 6er ktore jest 5er qp Mercedes ma CL który jest qp S-klasse... mnie się to e34 cabrio bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 no ale obecnie mamy 6er ktore jest 5er qp Mercedes ma CL który jest qp S-klasse... mnie się to e34 cabrio bardzo podoba No i to jest dowód jak czasy się zmieniają :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 na fotach ładnie wygląda ciekawe jak na żywo?? bo to jednak duża fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 a mogę w 2 słowach dowiedzieć dlaczego Coupe nie było ? W 2 slowach? ..dali d.py :mrgreen: Masz linka, tam pare fotek i ogolne opinie na ten temat http://www.forum.maxbimmer.pl/topics5/najwiekszy-blad-bmw-vt8994.htm?highlight=e34+coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jak dla mnie elegancko to wygląda Ciekawe jak by siódemka wyglądała w cabrio :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 AWV napisał/a: a mogę w 2 słowach dowiedzieć dlaczego Coupe nie było ? W 2 slowach? ..dali d.py :mrgreen: Masz linka, tam pare fotek i ogolne opinie na ten temat http://www.forum.maxbimme...light=e34+coupe Dzieki, poczytałem trochę i dowiedziałem się bardziej że mój typ karoserii jest wręcz kochany przez użytkowników Ale to kwesta pojeździć i mieć takie cuś przez miesiąc, potem zdanie się zmienia wiem bo sam tak miałem. Ten czerwony Cabrio-let całkiem fajny, tylko manual tam musi gościć Szkoda, że <bmw> nie wypuszczało ani Cabrio ani Coupe e34, po zdjęciach widać że piękno jest w wielu formach i postaciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Z cyklu "Dwa furaki , jedne blachy" A tutaj całość dyskusji na ten temat : http://www.bmwautoklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1521&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 jak dla mnie to fure którą dodał woz jest super. mi sie podoba, ekstra wykonanie, ładnie zrobione uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 generalnie duze auta typu wlasnie e 34 sa bardzo elegancki w cabrio i nie wiem czemu nie ma ich wiecej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 A bo musze odswiezyc temat . Wpadlem na ten film i dalej ubolewam nad tym ze e34 nie wyszlo w wersji cabrio ani cupe. Po prostu nie kumam i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 zawsze mozna sobie zrobic coupe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wielka szkoda, bo auto naprawde piekne szczerze, to bardziej mi sie podoba niz E36 cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 pikne byloby auto i w coupe, i w cabrio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 szkoda mercedesy wychodzily w coupe w kazdej prawie wersji ale ja e34 wole jako sedan ewentualnie coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi