pawelorzechowski Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam wszystkich:) Mam pytanko odnośnie ramek pod tablice:) Czy nikt z klubowiczów się nie obrazi jak sobie zrobię ramkę z takim o to napisem? A może ktoś ma jakiś pomysł na inny wzór? http://img15.imageshack.us/img15/7449/ramkaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Nie no, chyba się nikt nie obrazi Wręcz przeciwnie, powinni się cieszyć za robienie reklamy :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 pawelorzechowski ja też taką chce Gdzie robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 na allegro jest jedna taka aukcja koszt takiej ramki 8zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ale z napisem tz. z tą naklejką MAXMIMMER ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 http://moto.allegro.pl/item621240010_ramka_ramki_pod_tablice_z_twoim_napisem_reklama.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A ten wzór co pokazałeś to sam robiłeś ? Można go wykorzystać dalej ? Bo ja bym zamówił te ramki + wysłał kolesiowi twoje foto z napisem MAXBIMMER. ps.ale ja chyba we Wro będę szukał bo za przesyłkę wychodzi więcej niż sama rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 no pewnie i mozna tylko to zrobione w jpg. a w corelu trzeba by to zrobic. wieczorkiem zrobie ten napis w corelu na ich pustym projekcie ramki to wrzuce na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ok to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 nie długo będziemy ponawiać projekt z ramkami, na razie dogadujemy sprawy jak ktoś chce to może poczekać, chcemy aby do Tuningowiska wszystko było już dopięte i gotowe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Właśnie lepiej zrobić jeden wzór dostępny dla każdego tak byśmy mieli te same ramki. Ja się w takim razie na razie wstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 W takim bądź razie i ja poczekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 dokładnie tak prosze uzbroić sie w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja tez mam ramki do wymiany wiec poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi