woz Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jak sadzicie? Pytam sie o opinie, bo nie ukrywam ze mam mieszane uczucia co do tego. Beemka jest czarna z czarnym srodkiem, zero chromow, wersja shadow, nawet lampy sa ciemne, wiec pytanie czy ciemne szyby nie bylyby przesada. Z drugiej strony, mogloby to wygladac ciekawie?.. Ponizej nie jest to touring, ale zdecydowanie jedna z ladniejszych e34 jakie widzialem. No i ciemne szyby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ciemne szyby dodadza ala gangsta style.Nie musisz robic 100% przyciemnienia.Mozesz zrobic tak jak mialem w bordowej e39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jezuuu ta czarna jest piekna........ żeby moja tak kiedys wyglądał pewnie ze przyciemniaj:D ale nie za mocno:) mnie tez to czeka wiec jak zrobisz to daj pare fotek orez ile dałes <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Przyciemniaj tylko wszystkie na ten sam procent (bo tył 100% a przód "23%" - bo tyle chyba musi być, nie wygląda za super). A ta na foto super wygląda, chciałbym mieć taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Na prosbe przemo_wrc, Pozdro <bmw_2> Przemek, juz wiecej nie mam jeszcze pare innej, ktora tez jest calkiem calkiem.. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Cudnie wylądają te piąteczki uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw A ma ktoś focie przyciemnionych wszystkich szyb na 23%? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 a jaki jest max% jaki mozna zrobic na przod? Bo zgadzam sie z AWV, ze inny odcien z przodu i tylu wyglada srednio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Przyciemniaj tylko wszystkie na ten sam procent (bo tył 100% a przód "23%" - bo tyle chyba musi być.... Chyba 23% tak jak napisał AWV. Mnie się wogóle nie podoba jeżeli tył jest przyciemniony MAX a przód wogóle bądź tylko troche. Za bardzo się różnica rzuca w oczy. Jak przyciemniać to wszystkie na taki sam procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Zaj*** jest zrobiona ta piąteczka happy_bmw To na necie znalazłem : Zgodnie z obowiązującymi normami przepuszczalność szyb pojazdów powinna wynosić: - dla szyby przedniej (czołowej) minimum 75 %, - dla szyb nie będących szybami przednimi (szyby przednie boczne lewa i prawa) min.70% - dla szyb nie mających wpływu na pole widzenia kierowcy (szyby tylne boczne lewa i prawa, szyba tylna ogrzewana) dopuszcza się wartość przepuszczalności poniżej 70 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Shadow Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Czyli wychodzi na to, że wszystkie szyby można przyciemnić 23-25%... Jakie są tego koszta tak wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Koszta przeróżne - poszukaj nawet na Google Koleś robił e36 Tourng i dał chyba 700pln (atest, przyciemnienie przód 23% (najmniejsze), reszta nie wiem jaki procent ale to była ta średnia folia (bo są 3 rodzaje z tego co wiem) - na średniej patrząc od zewnątrz kto siedzi zw aucie można zobaczyć... prawie nic Mowa o średniej foli przyciemniającej (%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 BANDITEN MOTOR WAGEN a tak nawiasem mowiac, przyciemnisz przod i policja dowod od razu zabiera, nie pyta co i ile przyciemnione...moj kolega w Opolu, zeby pojechac dalej zdzieral folie z OCTAVI z przednich bocznych....tak wiec lipa, bo 500zl za to zaplacil.....ale i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Na prosbe przemo_wrc, Pozdro <bmw_2> HAHA dziekiiii:D nie no ja nie mam słów....Dla mnie jest to autorytet w tym momencie:D tylkko nie moge takich felg na allegro znaleźć( ale zderzak juz znalazłem:D M pakietowy ( 500zł kompletny z halogenami listwami itp ) Od dzisiaj to zdjęcie będzie wisieć nad łóżkiem haaa dzieki wielkie ziomek za reszte fotek <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 BANDITEN MOTOR WAGEN a tak nawiasem mowiac, przyciemnisz przod i policja dowod od razu zabiera, nie pyta co i ile przyciemnione...moj kolega w Opolu, zeby pojechac dalej zdzieral folie z OCTAVI z przednich bocznych....tak wiec lipa, bo 500zl za to zaplacil.....ale i tak warto To zależy czy masz świstek na którym jest numer foli z Atestem, jeśli jest smerfy nie mogą ci zabrać dowodu (oczywiście mowa o tym przyciemnieniu przednich szyb które jest prawidłowe - przepisy). Ja też byłem nie raz świadkiem kontroli, jak auto miało przyciemnione szyby i nigdy się ni doczepili Ważne by mieć ten atest (który potwierdza prawidłowy procent przyciemnienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 lkko nie moge takich felg na allegro znaleźć( OZ HARTGE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 I to jest porządna fela (czytaj pożądana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 I to jest porządna fela (czytaj pożądana) Masz browara u mnieee:D:D haha zaraz zobacze ile kosztuje i pewnie mi sie ich odechce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Na Allegro nie ma, znalazłem jakąś starą ofertę u sąsiadów... 850 ojro : http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=122549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 tez szukałem... felgi są raczej rzadkie i ciezko bedzie je znależć... a cena koło 4000-5000zł generalnie tak realnie to mam na oku te http://moto.allegro.pl/item630107786_brock_b1_mega_rant_bmw_5x120_8_5_10.html :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Też fajnie wyglądają i mają spory rant, ale nie zmieniajmy tematu bo o przyciemnianiu ma być Jeśli ktoś chce jeszcze lepszy efekt przyciemnienia oszklonej częsci auta to polecam przydymianie (tzw przyciemnianie piecowe). Jest droższe od foli ale efekt lepszy (auta z salonu jeśli mają przyciemniane fabrycznie szyby to właśnie są to tak zwane piecówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 racja racja:P hehe masz racja piecówka o wiele lepsza ale droższa:D ale efekt super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Tu jest trochę o przyciemnianiu piecowym i foliowym : http://www.carsolar.com.pl/?link=piecowe http://www.carsolar.com.pl/?link=foliowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A jest jakas zasadnicza roznica miedzy metoda piecowa a folia? Ze np przez szyby "piecowe" sie lepiej widzi w zimie albo jak jest ciemno? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Różnica to jest w cenie na pewno Poszukam czegoś na ten temat i napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 spoko, ja moge poszperac, myslalem ze akurat ktos wie i moze ma cos takiego u siebie i moze sie wypowiedziec. Dzisiaj mam wolny wieczor wiec polaze po sieci, ale i tak dzieki AWV bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi