Kempes Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam wszystkich! nie wiem jaki olej wybrac do mojej Bm-ki 320D 150KM 2004-rok,przejechane 130tys. jezdze na Ow-40 ale jak czytam to 5w-40 ma te same wlasciwosci. nie wiem czy czasem nie wymienic przy nastepnej wymianie na 5w40! co wy na to?? Pozdrawiam i z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jeśli silnik chodzi dobrze (równo), nie ma wycieków i nie ma z nim problemów to chyba lepiej zostawić 0w-40... Chociaż przebieg 130k - można też spokojnie zalać 5w-40 pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 na twoim miejscu zostalbym przy 0w40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi