Forest Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 W pierwszym przejeździe miałem 15,852 w drugim 15,969. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 No widzę że zlocik się udał Forest GRATULACJE <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Forest uklon_bmw zrobiłeś robotę <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 a ja teraz cierpie:P mam cala spaloną twarz od słońca, ale i tak było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Gratki wyniku mam nadzieje ze bedziemy mieli opcje stanac bo na zawodach w czechach mialem 15.640:D a to bylo jak mialemD: 200km z checia bym sie sprawdzil mam nadzieje ze bedzie dane:D czas ktory podales to czas et czy et+rt daj znac i dzienks za mila pogawedke dozo wkrotce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Forest, Gratulacje bmw_beer wiedziałem, że puchar będzie Twój. Znów się świetnie bawiłem, pogoda dopisała... opaliłem się tak, że jeśli kręciliby 2 część "Ostatni Mohokanin" to mam główną role Rafcik, i Ciotka również gratuluje <bmw_1> Już niedługo tuningowisko a tam <bmw_3> :gril: :party: bmw_beer :drunk: Już nie mogę się doczekać Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 forest gratuluje i żałuje ze my wyjechaliśmy 5 minut wcześniej ale już nie mogliśmy wytrzymać na tym słońcu :wink: pozdro i jeszcze raz gratulacje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 gratulacje Forest bmw_beer co do samego zlotu rewelacji nie było, jeżeli ktoś nie chciał oglądać 1/4, to w sumie nic innego nie było do zaoferowania, no w sumie wielki show robily samochody RC minusem było jeszcze to że mimo iż był to zlot BMW na płycie stały rożne marki, a gdy organizator zwrócił komuś uwage, że to zlot BMW to dostał zjebki, że jak to płaci się 20 pln to na trawie trzeba stać ? co do samej opłaty wjazdowej też wielka zagadka bo jedni płacili inni nie ? hmm... aha i na terenie nie mogłem znaleźć anie jednego kosza na śmieci jedyne co nie zawiodło to ekipa Maxbimmera :drunk: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 no prosze jakie ladne zdjecia....nie zapomne tego wyjazdu jeszcze przez jakis tydzien... a dlaczego to chyba na zdjeciach widac FOREST gratuluję! <bmw_2> faktycznie trochę zły moment wybraliśmy żeby się zebrać :? hmmm...impreza.... troszkę przereklamowana chyba.... ale fajnie że zaliczyliśmy kolejny zlocik :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Gratki wyniku mam nadzieje ze bedziemy mieli opcje stanac bo na zawodach w czechach mialem 15.640:D a to bylo jak mialemD: 200km z checia bym sie sprawdzil mam nadzieje ze bedzie dane:D czas ktory podales to czas et czy et+rt daj znac i dzienks za mila pogawedke dozo wkrotce:D Nie ma sprawy,możemy się pobawic.Pozdrawiam <bmw_2> Nie mam pojęcia co to et,et+rt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 pomiary były ET+RT czyli czas przejazdu + czas reakcji tak mi się obiło o uszy jak gadał prezenter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 gratulacje dobra robota forest no i oczywiscie gratulacje za rzut kolem ogolnie i mpreza taka sobie ale towarzystwo dobre oby tak sie dzialo na tuningowisku non stop smiechawa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Śliwa mnie do dzisiaj policzki od śmiechu bolą HAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 minusem było jeszcze to że mimo iż był to zlot BMW na płycie stały rożne marki, a gdy organizator zwrócił komuś uwage, że to zlot BMW to dostał zjebki, że jak to płaci się 20 pln to na trawie trzeba stać ? Ten koleś co się wydzierał, pokazał swój poziom (lub jego brak) i tyle. Niech kupi sobie samochód (czytaj <bmw>), a nie opla... i będzie po problemie. Z drugiej strony może lepiej, że nie ma beemki bo byłby kolejnym, który złą opinie wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Biuro zawodów Wiewióra i Keram Wiewióra i Palermo Z Wojtkiem "Ogniem" Łubkowskim Opolscy beemkowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Super fotki, a dwie ostatnie bardzo mi się podobają Widzę, że było bardzo fajnie i żałuję że nie zjawiłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 widze ze był ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Forest gratulacje !!! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Galeryjka: http://www.maxbimmer.pl/261/galeria-6-zlot-bmw-opole/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Klipek do kompletu : http://www.youtube.com/watch?v=SwR8QXbyPKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi