LUCKY Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 1. Mordulec (jak nic nie wyskoczy) + Pola (jesli nie będzie miała nic w planach) 2. Kosa 3. przemo_wrc 99% muszę jeszcze odebrać auto i wymienić zawieszonko:)) 4. AWV (w zależności od $ bo ostatnio mam sporo wydatków ) 5. kozin09 (może tez bede tak 90%) 6. Forest & Młoda (jeśli wyjazd wypali,lecimy na 100%) 7.sliwa 8.gabi 9.5oul (na 95%) 10.Rafcik & Żaba 11. BANAN & Ania 12. Lucky & Moja Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 jak cos bede mial miejsce w turasie to moge kogos z wrocka zabrac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 jak gdzie i o której sie spotykamy :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 jak gdzie i o której sie spotykamy :?: :?: może na Bielanach tam gdzie zawsze koło pizza hut wyjazd o 9.30 ? ja dołączę kawałek dalej na autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja dołączę na autostradzie za zjazdem na Oławę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 będę troszkę wcześniej i to sporo ze względu na to że to mój pierwszy raz więc jak zobaczycie czarną bunie e36 z numerami DZL P459 to machajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 tez sie chyba dolacze do Was tylko jeszcze nie wiem czy dziewczyna focha nie strzeli:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Widzę że szykuje się spora ekipa <bmw_3> Im nas więcej tym lepiej happy_bmw Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w niedziele <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Jednak jadę z Bielan bo muszę jeszcze coś załatwić na pasażu w Tesco.W związku z tym moje pytanie czy możemy wyruszyć kilka minut po 10.00 :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ja czekam za zjezdzie z olawy jak zawsze przy autostradzie dozobaczyska :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 może na Bielanach tam gdzie zawsze koło pizza hut wyjazd o 9.30 ? spoko ale kto z listy pojawi sie o 9:30 na bielanach?? żeby nie było tak jak kiedy jechaliśmy do Nysy--- lista na 20 osób a z bielan sam wyjechałem bo każdemu coś nagle wypadło.... TAK WIEC ŻEBY BYŁO JASNE O 9:30 WYJEZDZAMY SPOD PIZZY HUT NA BIELANACH(przy wylocie na Wałbrzych kawałek przed "Cudberry") Prosze o liste osób które tam przyjada abym wiedział ile mniej wiecej czekać pozdro do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 ja czekam za zjezdzie z olawy jak zawsze przy autostradzie dozobaczyska :cool: Ja i Młoda będziemy czekac ze Śliwą na autostradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 będę troszkę wcześniej i to sporo ze względu na to że to mój pierwszy raz więc jak zobaczycie czarną bunie e36 z numerami DZL P459 to machajcie To Ty nas prędzej tam rozpoznasz bo zapewne będziemy w koszulkach klubowych ( o ile pogoda pozwoli) poza tym wiekszość z nas ma oklejone autka wiec nas napewno tam znajdziesz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Miejmy nadzieje że pogoda dopisze bo teraz pada:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dobra to komu pasuje to 9:30 na bielanach koło Pizza Hut (obok stacja ŁukOil) (lub tez na przeciwko OBI po drugiej stronie skrzyżowania) My z Kosą dołączymy tam gdzie Forest ze Śliwą czyli na drugim zjeździe od Bielan czyli wyjazd na Oławe / Strzelin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 ja będę czekać na bielanach obok pizzy hut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dobra to komu pasuje to 9:30 na bielanach koło Pizza Hut (obok stacja ŁukOil) (lub tez na przeciwko OBI po drugiej stronie skrzyżowania) inaczej też mówiąc na parkingu ELECTRO WORLD przy pizzy hut. mam nadzieje że wszyscy wiedzą o które miejsce chodzi. ja tam bede ok 9:10-15 bede czekać do 9:30 i wyruszam. Mam nadzieje że będzie nas tam wiecej niż 2 auta. ewentualnie mój tel 693-593-283 w razie czego dzwońcie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Forest jak tam ściganie poszło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 [ Dodano: 17 Maj 09, 19:42 ] ... [ Dodano: 17 Maj 09, 19:42 ] 1 miejsce w klasie S (diesel) <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Maxbimmer wrócił z pucharem happy_bmw happy_bmw happy_bmw happy_bmw happy_bmw happy_bmw happy_bmw [ Dodano: 17 Maj 09, 19:58 ] Pozdrowienia dla TDSerka z którym rozmawiałem przed wyścigiem <bmw_2> [ Dodano: 17 Maj 09, 20:07 ] Trochę się zmotali i zamiast dac mi puchar z klasy S dostałem z 5 no ale co tam.Ważne,że jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Forest gratulacje , jaki czas wykreciłes :?: bmw_beer :drunk: Aha jak ktos ma foty z dzisiejszej imprezy to prosze o wrzucenie do mnie na maila to poskłada sie jakos galeryjke <bmw_1> mord@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 A ja i Ciotka mamy dyplomy za rzucanie zapasówką w dal, ja 3-ecie miejsce a ciotka 1-wsze.GRATULACJE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 [ Dodano: 17 Maj 09, 20:42 ] http://www.youtube.com/watch?v=RZ_J7l-hh54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 BRAWA, BRAWA I JESZCZE RAZ BRAWA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Hehe 3.0D robi robote , ładnie poleciałes bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi