Krzysiek Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nowa wersja strony maxbimmera będzie pomalutku opracowywana. Proszę o wpisywanie w tym temacie na forum wszelkich nieprawidłowości w działaniu strony, błędy w tłumaczeniu, nowe pomysłu , wszelkie uwagi zostaną rozpatrzone. Ogromna też prośba dla wszystkich uczestników spotów, spotkań podawajcie dokładne daty zdjęć z galerii tak żebym mógł właściwie umieścić je na stronie, obecnie dużo zmyślałem. Kilka uwag o nowej stronie: 1. Żeby komentować nie musicie być zarejestrowani, rejestracja jest niezależna od rejestracji z forum. Komentarze są moderowane i muszą swoje odczekać w kolejce 2. Strona jest w dalszym ciągu uzupełniana i aktualizowana, mam nadziej, że wkrótce na stronie będą wszystkie nasze klipy i galerie. 3.Nie wszystkie linki na górze strony działają. Bardzo dziękuje wszystkim, w imieniu swoim i innych, za pomoc w budowie/opracowaniu strony tym którzy w niej brali(biorą) udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dla jakiej rozd. jest dostosowana strona ? na normalnym monitorze muszę przesuwać lewo-prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ja też mam problem z rozdzielczością strony, muszę przesuwać prawo - lewo (mam 1024x768 panorama). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja mam 1280x800 i po bokach jest jeszcze zapasu nic nie trzeba przewijac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 czyli dla panoramy jest ok ja na 1024.760 musze jezdzic po stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja mam 1280x800 i po bokach jest jeszcze zapasu nic nie trzeba przewijac :wink: Dałem na tą rozdzielczość i nie podoba mi się bo wszystko takie ściśnięte, jestem już przyzwyczajony to małego rozciągnięcia (bo mam tak na monitorze i na tv ). Na tej o ja mam to mam do przewinięcia jakieś 3cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Tez mam 1280 x 800 i wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dla jakiej rozd. jest dostosowana strona ? na normalnym monitorze muszę przesuwać lewo-prawo? Zwężę stronkę do 1024 teraz ma około 1040. Jakoś tak człowiek zapomina z wiekiem o takich detalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ja mam znowu problem z tym "niedoczytywaniem strony" ale jak to Krzysiek mówi przeżre się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Zrobiłem węższą wersję stronki. Teraz powinno działać bez przesuwania przy rozdzielczości 1024 i wyższej. Może graficznie nie powala, ale tymczasem może być, się dopracuje. Dodałem 54 galerie i zostało mi jeszcze 10 do przeniesienia, nie mówiąc już o klipach z działu download, które pojawią się następne. Potem przyjdzie czas na poprawianie graficzne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 U mnie teraz jest idealnie thx Krzysiek ps. i niedoczytywanie stron znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 U mnie jest wszystko OK.Szata graficzna super.Jeszcze trochę się gubię ale za pracę którą w to włożyłeś uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Według mnie jest przejrzyscie i oczywiscie ta grafika przyciaga wzrok happy_bmw U mnie jak najbardziej wszystko pokazuje sie idealnie Świetna robota <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No Krzysiek robota pierwsza klasa, najlepsze jest to, że błędy usuwasz szybciej niż się pojawiają Well Done <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 u mnie stronka OK wyszystko super ekstra zajeb*** a tak poza tematem mam małe pytanko czy dało by rede zmienić chociaz forum pod kolor nowej stronki :?: :?: :?: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a tak poza tematem mam małe pytanko czy dało by rede zmienić chociaz forum pod kolor nowej stronki :?: :?: :?: nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a tak poza tematem mam małe pytanko czy dało by rede zmienić chociaz forum pod kolor nowej stronki :?: :?: :?: nie oczywiscie ze nie da rady :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 uhm :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a tak poza tematem mam małe pytanko czy dało by rede zmienić chociaz forum pod kolor nowej stronki :?: :?: :?: Parę lat temu był przerabiany temat ciemnego forum, było dość negatywne przyjęcie. Forum nie będzie zmieniane, może w przyszłości zmienimy wygląd stronki do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Stronka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, wygląda rewelacyjne <bmw_1> , gratuluję <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Stronka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, wygląda rewelacyjne , gratuluję Sie zgadzam Na początku myślałem że pomiliłem adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 stronka rewelacyjan przyciaga uwaga dobra robota <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 dla mnie też rewelacja !!! pełny szacun!!! naprawdę przyciąga uwagę <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Rewelka i o to się rozchodziło bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam jakoś poprzednia wersja bardzie mi się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi