olejus Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam. Poszukuję dobrego blacharza i lakiernika do E38 z polecenia. Zawsze jakoś z polecenia fachowcy wykonują lepszą robotę. Byłem u kilku i jeżeli słyszę tutaj sie da szpachla a tutaj jakąs blache to nawet "do widzenia" nie wypada powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 legnicka za wiaduktem w prawo i jeszcze raz w prawo ja tam robiłem, chcesz podjedź pokaże Ci co było robione jak coś to pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dokładnie to Mat'owi chodziło o ulicę Niedźwiedzią... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 acha ... na Niedźwiedziej rok temu zrobili mi próg który muszę dzisiaj ponownie robić. Winnych brak to znaczy winny jestem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 tak chyba jest więcej niż jeden zakład ale mogę się mylić, robił to starszy Pan przy zakładzie jest ,że ma jeszcze rozliczenia bezgotówkowe bodajże z warty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi