polowa Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam, a wiec mam taki problemik. chcialem sobie wymienic radyjko w e39, wyciagnelem stare 2-u czesciowe (kaseciak + panel kompa) rozlaczylem przymierzyłem nowego pionieera i co? lipa komp nie wejdzie spowrotem trza kupic ramke, wiec pomyslalem; zanim ja kupie to poslucham jeszcze muzyki na starym odtwarzaczu podpialem wszystko tak jak było i ku mojemu zdziwieniu nic! radio nie działa tzn na komputerze nic nie wyswietla?! bezpieczniki posprawdzalem, kable tez i co teraz robic?? jesli ktos mial taki problem , prosze o pomoc dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 A na pewno podłączyłeś wszystko tak jak ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 siema juz wiem co sie stalo mianowicie "bezpiecznik" ale w bagazniku; kurcze nigdy bym nie pomyslal ze 4 bezpieczniki beda odpowiedzialne za dzialanie radia a tu masz sorki za klopot pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Teraz przynajmniej wiesz co i jak, a i innym przyda się takie info w przypadku podobnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi