BUMMER Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam.. Mam taki problem że beemka po staniu z 2 tygodnie i dzisiejszej przejażdżce nie chce się wyłączyć dalej pracuje jej silnik. Jak przekręcam kluczyk to wszystkie wskaźniki spadają ale silnik chodzi więc zgasiłem ją biegiem. Ale później na liczniku świecą się kontrolki a kluczyka w stacyjce nie ma.Więc odłączyłem akumulator żeby się nie świeciło a jutro będę kombinował. Więc moje pytanie jest takie kto może wiedzieć co może być przyczyną takiego zachowania. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam , objawy wskazują na uszkodzoną kostkę w stacyjce.Ostatnio wymieniałem w mojej e 30 tce.Kupiłem używke na szrocie za 30 zl.Nie ma zadnej filozofi podczas wymiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMMER Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Już wszystko w porządku Przyczyna to przekaźnik się skleił i musiałem go rozebrać i wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi