luk4sh88 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 witam otoz mam takie pytanko. mam podlaczony wzmacniacz pod tube i chcem jeden dostawic na reszte glosnikow i do tego mam pytanie czy to trzeba jeszcze jedne kable cianac czy od tego jednego pociagnac na 2 wzmacniacze ?? jak to jest ? bo pod 1 to nie bedzie dobrze bo z glosnikow bedzie walic tylko bass bo na tube przelaczam tylko bass. prosze o pomoc i pozdrawiam [ Dodano: 29 Kwiecień 09, 16:45 ] i jeszcze pytanko do radia pewnie trzeba bedzie podlaczac jeszcze jeden kabel od dzwieku tak ?? czy jakos da sie od jednego wzmacniacza do drugiego ? ? [ Dodano: 29 Kwiecień 09, 16:45 ] moze ma ktos juz to zrobione i dal by fotke przydalo by sie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Moze oto ci chodzi? Porzebne jest lepszy opis problemu foto lub zrób rysunek. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Coś z tym schematem chyba jest nie tak. Przy głośniku basowym powinien być mostek, ale nie "Plus-Plus", tylko "Plus-Minus" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Wszystko jest dobrze na schemacie biorąc pod uwagę że opisany typ wzmacniacz ma osiągnąć maksymalna moc w mostku BOOT , owszem powinien łączyć się plus z minusem i powinno być dwa głośniki ale w tej konfiguracji uzyskasz połowę mocy, oraz wzmacniacz jest tylko 2 kanałowy z dwoma końcówkami mocy! Proszę sprawdzić konfiguracje twojego wzmacniacza czy pracuje w mostku? Ilość wzmacniaczy i ich konfiguracji, konstrukcji jest multum także przedstawiam tylko podstawowy wersje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi