Gość beemwuuu Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 BMW 520i,rocznik 1991,manual Świeci mi sie na desce jakaś dziwna kontrolka (pierwsza po wyświetlaczu "inspection"-podświetlona na czerwono).Symbol jaki na niej widnieje jest identyczny jak ten od hamulca ręcznego,brak jedynie w jego środku literki "P"-to jedyna różnica (ale nie jest to kontrolka od ręcznego,bo do tego jest inna).Zastanawiałem się już co to może być,lecz póki co nic nie przychodzi mi do głowy.Może ktoś z was wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Kontrolka, o której piszesz to najprawdopodobniej kontrolka zużycia klocków hamulcowych ( puste kółeczko z dwoma przerywanymi nawiasami). Występuje także kontrolka z wykrzyknikiem w środku, ale ona oznacza- płyn hamulcowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi