zabafilip Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam, Wiece po co jest ta przejściówka z kostką? Pozdrawiam, Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam,Wiece po co jest ta przejściówka z kostką? Obrazek Pozdrawiam, Filip a to fabryczne jest ? czy tak sobie ktoś chip-rezystor-power-tuning-nitro-turbp wstawił ? Nota bene.... cokolwiek by to nie było... to czegoś mi tam brakuje co osłania te przewody bo jest pourywane i mi się zdecydowanie nie podoba ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To zdjęcie nie jest moje znalazłem to na innym forum ale nikt nie udzielił odpowiedzi. ja w swoich e30 - oba M40 mam takie coś i jest na tym napisane BMW, a kable są "gołe" bo ta guma skruszała - u mnie tak samo. Nie wiem co to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To zdjęcie nie jest moje znalazłem to na innym forum ale nikt nie udzielił odpowiedzi. ja w swoich e30 - oba M40 mam takie coś i jest na tym napisane BMW, a kable są "gołe" bo ta guma skruszała - u mnie tak samo. Nie wiem co to jest... sprawdzałeś na realoem albo bmwfans ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 to beczie czip +20KM/30Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie znalazłem żadnej odpowiedzi na to pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 to beczie czip +20KM/30Nm jak nie znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 ehh.... :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi