PiterOKL Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Proszę o wycene tego sprzetu car audio. Mam mozliwosc zakupu tych rzeczy ale nie wiem ile można za to dac, żeby nie przeplacic. Danych wzmacniacza i skrzyni basowej nie posiadam, mam tylko fotki. Znajomy z niemiec chce mi sprzedac, ale wyslal same fotki, bez zadnych danych technicznych., dlatego licze na to ze ktos z Was zna się i na podstawie fotek powie ile takie cos jest warte. Na własną rękę szukalem w necie informacji o skrzyni basowej i raz piszą ze ma ona 2x400W RMS a gdzie indziej ze razem ma 1000W RMS (2x500W) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ja znalazłem coś takiego ale nie wiem czy to akurat o ten model chodzi (może ci pomoże w czymś) : - http://cgi.ebay.pl/Fatboy-Crunch-Drive-Series-KFAT-400-Gehaeusesubwoo_W0QQitemZ120411048947QQcmdZViewItemQQptZCE_Auto_Hi_Fi_Autosubwoofer?hash=item120411048947&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 - http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic886409.html Sprzęt wygląda na dość dobry (mocny) ale nie potrafię go wycenić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Crunch XFat 800 2 x 12" (30 cm) Dual-Bandpass mit 2 x FatBoy Subwoofer 800 Watt RMS, Impedanz 4 + 4 ? Gehäuse aus MDF mit Plexiglas und blauer LED-Innenbeleuchtung Abmessungen: 83 x 38 x 48/38 cm UVP/EUR 449,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Znalazłem za ile poszedł sam 1 głośnik goły... : http://www.allegro.pl/item608894714_crunch_ds_12e_fat_boj_400_rms_800_max_30cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 skoro za tyle poszedl, to znaczy ze to nic dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Tylko nieraz ktoś potrzebuje kasy i sprzedaje za ile się da. Nie wiadomo jaki był rzeczywisty stan tego głośnika... Poczekaj jeszcze, może ktoś z forum zna ten okaz i coś powie więcej ps. firmy nie znam, ale to nie znaczy że nie jest dobra. Ja preferuje JBL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 za 60eur komplet warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Głośniki i wzmacniacz ? Czekaj ja dobrze liczę 60eur to 270pln (1 euro = 4,475036 złotego polskiego) ? Ja za sam głośnik JBL dałem 500 pln Brał bym to nawet na dalsze sprzedanie Tyle, że lepiej sprawdzić taki sprzęt przed kupnem a pewnie ty nie masz jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 sprzet jest od znajomego (prawie jak rodzina) wiec kiczu by mi nie sprzedawal, wiec tu jestem pewien ze sprzet jest dobry. pozostaje tez kwestia tego, czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jeśli ma 800 w RMS to warto (ale żeby miało w RMS a nie w mocy muzycznej). Jedyny minus tego sprzętu to chyba wielkość bo nie ma co, małe to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Te wzmacznicze xploda daja zjebista moc do tego + jakby był głosnik xplod to kosmos a za ile masz to do popchniecia?? bo mi sie ludziki nieraz pytaja o sprzed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ale ja nie chce tego dalej sprzedawac. chce to kupic dla siebie <bmw_2> wymiary ma przeogromne, ale do e30 wejdzie i zostanie mi w bagazniku z boku miejsce na plecak ale e30 jest moje wiec nie potrzebuje duzego bagaznika :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 aaa no skoro tak a aza ile masz to do kupienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Myślę, że cena dobra a łupać ci będzie spooooro tylko szkła w plecaku nie woź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nx_sz, pisalem wyzej ze 60euro AWV, skoro tak, to biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 PiterOKL ale poczekaj na opinie jeszcze kogoś o tym sprzęcie Nie chce by potem okazało się że myliłem się, a ty przez to straciłeś 60 ojro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 wiem wiem Piter potem dopiero zlukałem mysle ze 60 euro to dobra cena ja pamietam za taki wzmak dostałem 350zł moim zdaniem sie opłaca jak głosniki nie sa wybombane to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi