Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Fajne ogloszenia...

woz

Rekomendowane odpowiedzi

To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie to po pierwsze a po drugie jeżeli chodzi o moje teorie to nie są wyssane z palca jak niektórych tutaj, ja przekonałem się na własnej skórze jeżeli chodzi o kupowanie aut tam ze nic dobrego nie ma, jak już jest coś przyzwoitego to kosztuje 2 razy tyle co normalnie. Jeżeli chodzi o auto które pokazaliście to podchodzę do niego z dystansem z uwagi na doświadczenia jakie mnie spotkały i tyle na temat.

Słuchaj to wiesz co powiedz jakie miejsca są w polsce "bezpieczne" jesli chodzi

kupowanie aut zeby się ludzie nie nacinali na szroty :?:

Wiesz co mordulec, zdaje mi sie ze czerpiesz jakąś dziwna przyjemność spierając się ze mną o byle co.

Najciekawsze w tym wszystkim jest to ze do Ciebie nie docierają żadne argumenty

powoli naprawde odechciewa mi się wchodzic w tak jałową dyskusje bo dla Ciebie

wszystko jest albo czarne albo białe , nie ma nic pośredniego , tak samo jak w tym

przypadku ....

-Wszystkie auta z Poznania to złomy

-Dlaczego ?

-Bo są z Poznania

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie

Forum miejsce publiczne i będę wyrażał swoje sugestie tak długo dopóki będziesz pisał dziwne teorie pod tytułem "wrzucam wszystko i wszystkich do jednego worka" :lol: , a że od razu się spinasz na jakąkolwiek próbę spojrzenia na temat z innej strony to już nie mój problem. <bmw_1>

To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie to po pierwsze a po drugie jeżeli chodzi o moje teorie to nie są wyssane z palca jak niektórych tutaj, ja przekonałem się na własnej skórze jeżeli chodzi o kupowanie aut tam ze nic dobrego nie ma, jak już jest coś przyzwoitego to kosztuje 2 razy tyle co normalnie. Jeżeli chodzi o auto które pokazaliście to podchodzę do niego z dystansem z uwagi na doświadczenia jakie mnie spotkały i tyle na temat.

Słuchaj to wiesz co powiedz jakie miejsca są w polsce "bezpieczne" jesli chodzi

kupowanie aut zeby się ludzie nie nacinali na szroty :?:

Wiesz co mordulec, zdaje mi sie ze czerpiesz jakąś dziwna przyjemność spierając się ze mną o byle co.

Najciekawsze w tym wszystkim jest to ze do Ciebie nie docierają żadne argumenty

powoli naprawde odechciewa mi się wchodzic w tak jałową dyskusje bo dla Ciebie

wszystko jest albo czarne albo białe , nie ma nic pośredniego , tak samo jak w tym

przypadku ....

-Wszystkie auta z Poznania to złomy

-Dlaczego ?

-Bo są z Poznania

:lol: :lol: :lol:

Bezpieczne? Ja kupuje auta z niemieć dla siebie bo w Polsce ciężko jest coś kupić a w poznaniu nie spotkałem godnego auta, jak wyżej zresztą.

To do ciebie nie docierają żadne argumenty, jak byś czytał dokładnie to byś wiedział czemu mowie nie autom z Poznania.

Jeżeli dyskusja jest wg ciebie jałowa to rzeczywiście może w nią nie wchodź.

Ja uważam że wszystkie auta z Opola to złomy , albo nie , z Wałbrzycha ! Dobre są ze Szczecina a szybkie z Kępna , albo nie , czerwone są szybkie !

Proponuję niech każdy sobie napisze co uważa bo przecież to temat pod tytułem "Spostrzeżenia" a nie pod tytułem " Fajne ogłoszenia"

A dziś jakiś :gril: ...

Takie moje spostrzeżenie jeszcze jedno :mrgreen:

To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie

Forum miejsce publiczne i będę wyrażał swoje sugestie tak długo dopóki będziesz pisał dziwne teorie pod tytułem "wrzucam wszystko i wszystkich do jednego worka" :lol: , a że od razu się spinasz na jakąkolwiek próbę spojrzenia na temat z innej strony to już nie mój problem. <bmw_1>

Dobra to będę patrzył na problem waszymi oczami ( tylko muszę najpierw oślepnąć ) i zacznę głosić teorie ze poznańskie auta są bardzo dobre nie klepane i od pierwszego właściciela w Polsce ( najlepiej z salonu hehe ), no i ze kupujący na pewno nie będzie zwiedzony. Zycze udanych zakupów. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 1 Maj 09, 00:39 ]

Ja uważam że wszystkie auta z Opola to złomy , albo nie , z Wałbrzycha ! Dobre są ze Szczecina a szybkie z Kępna , albo nie , czerwone są szybkie !

Proponuję niech każdy sobie napisze co uważa bo przecież to temat pod tytułem "Spostrzeżenia" a nie pod tytułem " Fajne ogłoszenia"

A dziś jakiś :gril: ...

Takie moje spostrzeżenie jeszcze jedno :mrgreen:

:mrgreen:

Panowie wyluzujcie trochę :!: Jeśli chodzi o auto z powyższego linku to jest to Barabusa teścia, a jeśli są jakieś wątpliwości na temat tego auta to tu jest lektura:

http://beemka-klub.com/forum/viewtopic.php?t=20811&postdays=0&postorder=asc&start=0

A tu byłe auto Barabusa:

http://beemka-klub.com/forum/viewtopic.php?t=21921&postdays=0&postorder=asc&start=0

Osobiście nie znam ale gość sprawia wrażenie pedanta :!: Zresztą przejrzyjcie tylko same fotki jego byłej furki :roll:

Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać.

Auto Barabusa widziałem na żywo , Kosa i pare osób z forum również

to cabrio jest maksymalnie doinwestowane wiec nie generalizuj ze wszystko co ma na

tablicy PO ........ to jest totalny szrot równie dobrze ktos w poznaniu moze powiedziec

ze wszystko co ma DW ........ jest totalnym złomem , ogólnie nie bardzo łapie o co Ci

chodzi z tym poznianiem tak samo w każdym innym miejscu w polsce mozna trafic na

zwłoki .

A tak na marginesie to sam kiedys pisałes ze trzeba kroić frajerów jak sie trafi

potencjalny kupiec na auto to absolutnie nie mówic o zadnych mankamentach , nie

chce mi sie tego szukac teraz ale było to w postach przy podobnej dziwnej dyskusji .

Bylo to odnosnie postu mojej bylej e36 coupe ktora sie okazala przekladka, a byla na sprzedaz. Tutaj Predator zdecydownie zgodze sie z Mordulcem. Taki dziwny tok myslenia to DOKLADNIE taki sam, jak to, ze kazdy Polak to burak i zlodziej, bo tak niektorzy sie zachowuja zagranica. To jak, tzn ze My tez jestesmy cwelami? :|

[ Dodano: 1 Maj 09, 21:45 ]

Wyglada na dosc ladne. Wszystko oryginalne. Jedynie co razi to radio w srodku, ale to mozna byloby bez problemu wymienic na jakies fabryczne. Zreszta, jak jest widlasta osemka to radio zbedne <bmw_1>

http://moto.allegro.pl/item622644493_bmw_540_286km.html#gallery

[ Dodano: 3 Maj 09, 22:34 ]

Nie jestem fanem e39, ale ten jest akurat ladny...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8437601

Nie dalbym tyle. Wiem, ze jest to ladna alpine, ale de facto jest to samochod ktory ma o (tylko) 30KM wiecej niz standardowa 325, a kosztuje 30 tysiecy. Czesci do tego pewnie nie osiagalne (nie wiem na czy polegaly roznice w silnikach alpiny), a za 10 000 mozna naprawde kupic ladna e30. A nie byly mody robione ze dol od ety 2.7 i gora od 325 w e30? Wyniki tez calkeim spore z tego co pamietam..

• 2 tygodnie później...

Dostalem tego linka od buba21. Powiem jedno - ciekawe :) wyobrazacie sobie 300KM w e30 ktiry nie posiada kontroli trakcji? W zimie bajka :twisted: ...powiedzmy :P

http://moto.allegro.pl/item640379935_sprzedam_bmw_340_v8_cabrio_300km.html

Nie wiem, ale po tym jak tlumik jest umieszczony z tylu (chodzi o tym fachowo zrobionym otworem nad rurami wydechowymi z tylu. Chyba po dwoch browarach polecial jakas gumowka...) to robi wrazenie jakby byl rozklekotany. Moze przesadzam, ale fakt faktem, to ogloszenie widzialem jakis rok, poltora temu...

Ale 4.0 w e30? Musi byc dobra zabawa :)Kosa, moze cos takiego? po co 3.0 jesli mozna isc o te 70KM i 110Nm wiecej :twisted:

Ale 4.0 w e30? Musi byc dobra zabawa :) Kosa, moze cos takiego? po co 3.0 jesli mozna isc o te 70KM i 110Nm wiecej :twisted:

łatwiej znaleźć M60B30 z manualem niż M60B40..... ale.... przecież to nic nie możliwego :twisted:

W zimie bajka :twisted: ...powiedzmy :P

w zimie tym raczej na 100% nie jeździ , zime ma latem :twisted:

Gość Mordulec
Dostalem tego linka od buba21. Powiem jedno - ciekawe :) wyobrazacie sobie 300KM w e30 ktiry nie posiada kontroli trakcji? W zimie bajka :twisted: ...powiedzmy :P

http://moto.allegro.pl/item640379935_sprzedam_bmw_340_v8_cabrio_300km.html

Nie wiem, ale po tym jak tlumik jest umieszczony z tylu (chodzi o tym fachowo zrobionym otworem nad rurami wydechowymi z tylu. Chyba po dwoch browarach polecial jakas gumowka...) to robi wrazenie jakby byl rozklekotany. Moze przesadzam, ale fakt faktem, to ogloszenie widzialem jakis rok, poltora temu...

Ale 4.0 w e30? Musi byc dobra zabawa :)Kosa, moze cos takiego? po co 3.0 jesli mozna isc o te 70KM i 110Nm wiecej :twisted:

Skórzana tapicerka, abs, podgrzewane fotele, xenony, kierownica m3,galka m3, wzmacniacz,radio CD,El.szyby,aluminowe felgi ALPINA 16, dyferencjał 315 zaspawany, filtr stożkowy

To jak on tym jezdził , rozumiem szpere ale po co do niedrftowego auta spawac most.

Heh nad wydechem to faktycznie tak jak Woz pisał , po pijaku gumówką wykroił :lol:

Moim zdaniem to auto niezle dostało po dupie , nikt nie wsadza 4.0 dorabia manuala i

nie spawa mostu zeby spokojnie jezdzic , te alpinki to raczej zasłona dymna ze niby

taki fajny amerykancki kabriolet jeżdzony tylko w czerwcu i lipcu przez 70 letniego

weterynarza :lol:

Na szczescie plus jest taki ze nie jest z Poznania wiec jest jeszcze szansa ze to nie są

totalne zwłoki :lol: :lol: :lol:

To jak on tym jezdził , rozumiem szpere ale po co do niedrftowego auta spawac most.

Jak to jak, jezdzil spokojnie, i po prostej, wogole nie skrecal :) Moglby zalozyc normalny most jesli chce sprzedac. Tak jak piszesz. Od razu pierwsze wrazenie to takie, ze samochod byl katowany..

Na szczescie plus jest taki ze nie jest z Poznania wiec jest jeszcze szansa ze to nie są totalne zwłoki :lol: :lol: :lol:

oj zlosliwcu jeden :wink: