Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie to po pierwsze a po drugie jeżeli chodzi o moje teorie to nie są wyssane z palca jak niektórych tutaj, ja przekonałem się na własnej skórze jeżeli chodzi o kupowanie aut tam ze nic dobrego nie ma, jak już jest coś przyzwoitego to kosztuje 2 razy tyle co normalnie. Jeżeli chodzi o auto które pokazaliście to podchodzę do niego z dystansem z uwagi na doświadczenia jakie mnie spotkały i tyle na temat. Słuchaj to wiesz co powiedz jakie miejsca są w polsce "bezpieczne" jesli chodzi kupowanie aut zeby się ludzie nie nacinali na szroty :?: Wiesz co mordulec, zdaje mi sie ze czerpiesz jakąś dziwna przyjemność spierając się ze mną o byle co. Najciekawsze w tym wszystkim jest to ze do Ciebie nie docierają żadne argumenty powoli naprawde odechciewa mi się wchodzic w tak jałową dyskusje bo dla Ciebie wszystko jest albo czarne albo białe , nie ma nic pośredniego , tak samo jak w tym przypadku .... -Wszystkie auta z Poznania to złomy -Dlaczego ? -Bo są z Poznania :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie Forum miejsce publiczne i będę wyrażał swoje sugestie tak długo dopóki będziesz pisał dziwne teorie pod tytułem "wrzucam wszystko i wszystkich do jednego worka" :lol: , a że od razu się spinasz na jakąkolwiek próbę spojrzenia na temat z innej strony to już nie mój problem. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie to po pierwsze a po drugie jeżeli chodzi o moje teorie to nie są wyssane z palca jak niektórych tutaj, ja przekonałem się na własnej skórze jeżeli chodzi o kupowanie aut tam ze nic dobrego nie ma, jak już jest coś przyzwoitego to kosztuje 2 razy tyle co normalnie. Jeżeli chodzi o auto które pokazaliście to podchodzę do niego z dystansem z uwagi na doświadczenia jakie mnie spotkały i tyle na temat. Słuchaj to wiesz co powiedz jakie miejsca są w polsce "bezpieczne" jesli chodzi kupowanie aut zeby się ludzie nie nacinali na szroty :?: Wiesz co mordulec, zdaje mi sie ze czerpiesz jakąś dziwna przyjemność spierając się ze mną o byle co. Najciekawsze w tym wszystkim jest to ze do Ciebie nie docierają żadne argumenty powoli naprawde odechciewa mi się wchodzic w tak jałową dyskusje bo dla Ciebie wszystko jest albo czarne albo białe , nie ma nic pośredniego , tak samo jak w tym przypadku .... -Wszystkie auta z Poznania to złomy -Dlaczego ? -Bo są z Poznania :lol: :lol: :lol: Bezpieczne? Ja kupuje auta z niemieć dla siebie bo w Polsce ciężko jest coś kupić a w poznaniu nie spotkałem godnego auta, jak wyżej zresztą. To do ciebie nie docierają żadne argumenty, jak byś czytał dokładnie to byś wiedział czemu mowie nie autom z Poznania. Jeżeli dyskusja jest wg ciebie jałowa to rzeczywiście może w nią nie wchodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja uważam że wszystkie auta z Opola to złomy , albo nie , z Wałbrzycha ! Dobre są ze Szczecina a szybkie z Kępna , albo nie , czerwone są szybkie ! Proponuję niech każdy sobie napisze co uważa bo przecież to temat pod tytułem "Spostrzeżenia" a nie pod tytułem " Fajne ogłoszenia" A dziś jakiś :gril: ... Takie moje spostrzeżenie jeszcze jedno :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie Forum miejsce publiczne i będę wyrażał swoje sugestie tak długo dopóki będziesz pisał dziwne teorie pod tytułem "wrzucam wszystko i wszystkich do jednego worka" :lol: , a że od razu się spinasz na jakąkolwiek próbę spojrzenia na temat z innej strony to już nie mój problem. <bmw_1> Dobra to będę patrzył na problem waszymi oczami ( tylko muszę najpierw oślepnąć ) i zacznę głosić teorie ze poznańskie auta są bardzo dobre nie klepane i od pierwszego właściciela w Polsce ( najlepiej z salonu hehe ), no i ze kupujący na pewno nie będzie zwiedzony. Zycze udanych zakupów. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [ Dodano: 1 Maj 09, 00:39 ] Ja uważam że wszystkie auta z Opola to złomy , albo nie , z Wałbrzycha ! Dobre są ze Szczecina a szybkie z Kępna , albo nie , czerwone są szybkie ! Proponuję niech każdy sobie napisze co uważa bo przecież to temat pod tytułem "Spostrzeżenia" a nie pod tytułem " Fajne ogłoszenia" A dziś jakiś :gril: ... Takie moje spostrzeżenie jeszcze jedno :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Panowie wyluzujcie trochę :!: Jeśli chodzi o auto z powyższego linku to jest to Barabusa teścia, a jeśli są jakieś wątpliwości na temat tego auta to tu jest lektura: http://beemka-klub.com/forum/viewtopic.php?t=20811&postdays=0&postorder=asc&start=0 A tu byłe auto Barabusa: http://beemka-klub.com/forum/viewtopic.php?t=21921&postdays=0&postorder=asc&start=0 Osobiście nie znam ale gość sprawia wrażenie pedanta :!: Zresztą przejrzyjcie tylko same fotki jego byłej furki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać. Auto Barabusa widziałem na żywo , Kosa i pare osób z forum również to cabrio jest maksymalnie doinwestowane wiec nie generalizuj ze wszystko co ma na tablicy PO ........ to jest totalny szrot równie dobrze ktos w poznaniu moze powiedziec ze wszystko co ma DW ........ jest totalnym złomem , ogólnie nie bardzo łapie o co Ci chodzi z tym poznianiem tak samo w każdym innym miejscu w polsce mozna trafic na zwłoki . A tak na marginesie to sam kiedys pisałes ze trzeba kroić frajerów jak sie trafi potencjalny kupiec na auto to absolutnie nie mówic o zadnych mankamentach , nie chce mi sie tego szukac teraz ale było to w postach przy podobnej dziwnej dyskusji . Bylo to odnosnie postu mojej bylej e36 coupe ktora sie okazala przekladka, a byla na sprzedaz. Tutaj Predator zdecydownie zgodze sie z Mordulcem. Taki dziwny tok myslenia to DOKLADNIE taki sam, jak to, ze kazdy Polak to burak i zlodziej, bo tak niektorzy sie zachowuja zagranica. To jak, tzn ze My tez jestesmy cwelami? [ Dodano: 1 Maj 09, 21:45 ] Wyglada na dosc ladne. Wszystko oryginalne. Jedynie co razi to radio w srodku, ale to mozna byloby bez problemu wymienic na jakies fabryczne. Zreszta, jak jest widlasta osemka to radio zbedne <bmw_1> http://moto.allegro.pl/item622644493_bmw_540_286km.html#gallery [ Dodano: 3 Maj 09, 22:34 ] Nie jestem fanem e39, ale ten jest akurat ladny... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8437601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 http://allegro.pl/item626335142_bmw_e30_alpina_mot_b3_2_7_204km_m_tech.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 alpinka niezła troszke za droga :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 e30 piekna :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Cena Alpine spora... ale pewnie jest warta tej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nie dalbym tyle. Wiem, ze jest to ladna alpine, ale de facto jest to samochod ktory ma o (tylko) 30KM wiecej niz standardowa 325, a kosztuje 30 tysiecy. Czesci do tego pewnie nie osiagalne (nie wiem na czy polegaly roznice w silnikach alpiny), a za 10 000 mozna naprawde kupic ladna e30. A nie byly mody robione ze dol od ety 2.7 i gora od 325 w e30? Wyniki tez calkeim spore z tego co pamietam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Myślę, że za samo Alipine się płaci ok 20-30% ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 po pierwsze primo nie mylić tunera Alpina ze sprzętem grającym Alpine gdyby to jeszcze była oryginał to warto ale za sam silnik + MT-II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nie no chyba nikt z nas nie myli marki np. radia z tunerem <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 http://moto.allegro.pl/item628770454_bmw_320_e30_absolutna_perelka_nie_318_325.html#gallery Samochod naprawde ladny, a wnetrze piekne! uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Użytkowana przez lekarza.Rozwalają mi serce takie ogłoszenia.Ale fakt,autko wygląda całkiem ładnie.No w końcu lekarz nia jeździł :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Po lekarzu pewnie tapicerka była do wymiany A tak serio to środek wygląda super, z zewnątrz oczywiście tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 autko niczego sobie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dostalem tego linka od buba21. Powiem jedno - ciekawe wyobrazacie sobie 300KM w e30 ktiry nie posiada kontroli trakcji? W zimie bajka :twisted: ...powiedzmy http://moto.allegro.pl/item640379935_sprzedam_bmw_340_v8_cabrio_300km.html Nie wiem, ale po tym jak tlumik jest umieszczony z tylu (chodzi o tym fachowo zrobionym otworem nad rurami wydechowymi z tylu. Chyba po dwoch browarach polecial jakas gumowka...) to robi wrazenie jakby byl rozklekotany. Moze przesadzam, ale fakt faktem, to ogloszenie widzialem jakis rok, poltora temu... Ale 4.0 w e30? Musi byc dobra zabawa Kosa, moze cos takiego? po co 3.0 jesli mozna isc o te 70KM i 110Nm wiecej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ale 4.0 w e30? Musi byc dobra zabawa Kosa, moze cos takiego? po co 3.0 jesli mozna isc o te 70KM i 110Nm wiecej :twisted: łatwiej znaleźć M60B30 z manualem niż M60B40..... ale.... przecież to nic nie możliwego :twisted: W zimie bajka :twisted: ...powiedzmy w zimie tym raczej na 100% nie jeździ , zime ma latem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dostalem tego linka od buba21. Powiem jedno - ciekawe wyobrazacie sobie 300KM w e30 ktiry nie posiada kontroli trakcji? W zimie bajka :twisted: ...powiedzmy http://moto.allegro.pl/item640379935_sprzedam_bmw_340_v8_cabrio_300km.html Nie wiem, ale po tym jak tlumik jest umieszczony z tylu (chodzi o tym fachowo zrobionym otworem nad rurami wydechowymi z tylu. Chyba po dwoch browarach polecial jakas gumowka...) to robi wrazenie jakby byl rozklekotany. Moze przesadzam, ale fakt faktem, to ogloszenie widzialem jakis rok, poltora temu... Ale 4.0 w e30? Musi byc dobra zabawa Kosa, moze cos takiego? po co 3.0 jesli mozna isc o te 70KM i 110Nm wiecej :twisted: Skórzana tapicerka, abs, podgrzewane fotele, xenony, kierownica m3,galka m3, wzmacniacz,radio CD,El.szyby,aluminowe felgi ALPINA 16, dyferencjał 315 zaspawany, filtr stożkowy To jak on tym jezdził , rozumiem szpere ale po co do niedrftowego auta spawac most. Heh nad wydechem to faktycznie tak jak Woz pisał , po pijaku gumówką wykroił :lol: Moim zdaniem to auto niezle dostało po dupie , nikt nie wsadza 4.0 dorabia manuala i nie spawa mostu zeby spokojnie jezdzic , te alpinki to raczej zasłona dymna ze niby taki fajny amerykancki kabriolet jeżdzony tylko w czerwcu i lipcu przez 70 letniego weterynarza :lol: Na szczescie plus jest taki ze nie jest z Poznania wiec jest jeszcze szansa ze to nie są totalne zwłoki :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 To jak on tym jezdził , rozumiem szpere ale po co do niedrftowego auta spawac most. Jak to jak, jezdzil spokojnie, i po prostej, wogole nie skrecal Moglby zalozyc normalny most jesli chce sprzedac. Tak jak piszesz. Od razu pierwsze wrazenie to takie, ze samochod byl katowany.. Na szczescie plus jest taki ze nie jest z Poznania wiec jest jeszcze szansa ze to nie są totalne zwłoki :lol: :lol: :lol: oj zlosliwcu jeden :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 zabić 4 litry i dosyć mocne zespoły napędowe to też trzeba umieć, gorzej ze sprzęgłem i skrzynią, ale to raczej części wymienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Raczej już nieaktualne.Pan rozbił :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi