woz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wiem, ze pomysl byl bez odzewu, ale jakos wieje pustka w pracy i w wolnycm czasie pomyslalem ze sie rozpedze. Mamy juz temat z kiszkami z allegro, to czemu nie z fajnymi.. 8) http://moto.allegro.pl/item613017742_bmw_e30_320_cabrio_piekny_klasyk.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No ta e30 ładna i bardzo fajnie się prezentuje To fajny okaz ale cena już spora : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8522568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Oj zgodze sie z Toba, ze BARDZO ladnie. Jedynie to ta alcantara mi jakos nie pasi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ładny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8345278 :twisted: :twisted: Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No cena trochę spora ale furka zadbana widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278 :twisted: :twisted:Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku.. :wink: to jest autko barabusa lub jego tescia na pewno doinwestowane i dopieszczone pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Wiadomo za dopieszczenia się płaci - bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 k..wa zajebiaszcza :shock: bez dwoch zdan warta ceny, widzialem na wlasne oczy niewiele tansze i w polowie tak nie wygladajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie ukrywam, ze na dzien dobry wyglada bardzo ladnie. Chyba po prostu wypadlem z aktualnych cen za cabrio. Jak ja swoja sprzedawalem pare lat temu, a bylo naprawde w bardzo ladnym stanie, to poszla za cos w okolicach 9000. Widac ladne egzemplarze poszly w cenie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jest w poznaniu (przynajmniej była) e30 cabrio za dwadzieścia parę tysięcy... super dopieszczona z fajnymi detalami i ... barkiem w bagażniku :twisted: (może lekkie przegięcie, ale pić się chce :wink: ) http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=30462&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=8ff9e32ddfdc172bbe028bf5cfa6d32e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 http://beemka-klub.pl/for...e028bf5cfa6d32e Fajny pomysł na auto I super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jest w poznaniu (przynajmniej była) e30 cabrio za dwadzieścia parę tysięcy...super dopieszczona z fajnymi detalami i ... barkiem w bagażniku :twisted: (może lekkie przegięcie, ale pić się chce :wink: ) http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=30462&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=8ff9e32ddfdc172bbe028bf5cfa6d32e HEHE!!!! Tak, to jest Robert z Poznania!! To on wlasnie kupil ode mnie moja srbrna beemke Pamietam jak przyjechal z kumplami i ogladali ja od gory do dolu. Wiedzialem, ze ja wezma, nie bylo do czego sie doczepic Przerobil ja na heineken cabrio. Jakis rok temu planowal ja sprzedac ale chyba w koncu zrezygnowal z pomyslu - i bardzo dobrze Przerobij ja na jeden z najl;adnkiejszych cabrio jakie widzialem <bmw_1> Dodaje pare fotek tego cacka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Bardzo fajnie (czytaj. zaje***) to auto wygląda i dzięki swojemu stylowi staje się unikatem Szacun dla takich ludzi <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dokladnie. Koles mowil ze wladowal 20 000 w same czesci do niej. Pelen szacunek <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Najlepszy jest wlew paliwa :mrgreen: ciekawe jak reagują ziomki na stacji benz.jak mają zalać do puchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278 :twisted: :twisted:Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku.. :wink: to jest autko barabusa lub jego tescia na pewno doinwestowane i dopieszczone pozdr Czyje by nie było i jak by nie wyglądało na zdieciach to jest z poznania a z tamtąd aut sie nie bierze bo zawsze okazują się kaszanami, takie moje zdanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kosa napisał/a:woz napisał/a: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278 Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku.. to jest autko barabusa lub jego tescia na pewno doinwestowane i dopieszczone pozdr Czyje by nie było i jak by nie wyglądało na zdieciach to jest z poznania a z tamtąd aut sie nie bierze bo zawsze okazują się kaszanami, takie moje zdanie jest. Zajebiaszczy komentarz :lol: :lol: :lol: :lol: cos jak " ... bo to jest złodziej .... i pijak .... bo każdy pijak to złodziej " podsumowując Twój tok myslenia , to w poznaniu to totalne szroty a np w warszawie to same funkiel nówki nieśmigane :lol: :lol: :lol: a kondycja auta zależy od strefy klimatycznej w jakiej zamieszkuje jego własciciel :drunk: ... każde uogólnienie jest błędne , nawet to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Predator napisał/a: Kosa napisał/a: woz napisał/a: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278 Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku.. to jest autko barabusa lub jego tescia na pewno doinwestowane i dopieszczone pozdr Czyje by nie było i jak by nie wyglądało na zdieciach to jest z poznania a z tamtąd aut sie nie bierze bo zawsze okazują się kaszanami, takie moje zdanie jest. Zajebiaszczy komentarz :lol: :lol: :lol: :lol: cos jak " ... bo to jest złodziej .... i pijak .... bo każdy pijak to złodziej " podsumowując Twój tok myslenia , to w poznaniu to totalne szroty a np w warszawie to same funkiel nówki nieśmigane :lol: :lol: :lol: a kondycja auta zależy od strefy klimatycznej w jakiej zamieszkuje jego własciciel :drunk: ... każde uogólnienie jest błędne , nawet to ... W 100% podpisuje się pod opinią MORDULCA, nie wolno uogólniać i wrzucać wszystkich do jednego worka, bo jest to w bardzo wielu sytuacjach krzywdzące.. a tym bardziej że to auto jest znane chłopakom z forum więc taka opinia wydaje mi się totalnie nie na miejscu .. Pozdro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie raz zdarzało mi się jechać w tamta stronę oglądać auta i za każdym razem widziałem szrot, totalna padline, która na zdjęciach wyglądała jak z salonu i właściciel ( złodziej ) zapewniał ze jest w super stanie. Oni woza auta z zagranicy ( totalne rupcie ) klepią, odpalają a potem próbują pchać dalej, z tego przecież żyją oszusci, myślą ze jak ktoś ujedzie 200km to na pewno weźmie to co stoi za jakąś kasę a tu błąd bo wp... albo zwrot za paliwo. Wiec to ze auto jest kogoś z jakiegoś forum nic dla mnie nie znaczy dopóki go nie zobaczę i nie dotkne. Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać. Niektórym przecież nie przeszkadza to ze jeżdżą złomem a cieszy ich to ze kupili to padło za grosze i będą mogli się nim trochę pobujać zanim sie calkiem rozpadnie, takim polecam zakupy w tych rejonach. POZDRAWIAM ZWOLENNIKÓW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać. Auto Barabusa widziałem na żywo , Kosa i pare osób z forum również to cabrio jest maksymalnie doinwestowane wiec nie generalizuj ze wszystko co ma na tablicy PO ........ to jest totalny szrot równie dobrze ktos w poznaniu moze powiedziec ze wszystko co ma DW ........ jest totalnym złomem , ogólnie nie bardzo łapie o co Ci chodzi z tym poznianiem tak samo w każdym innym miejscu w polsce mozna trafic na zwłoki . A tak na marginesie to sam kiedys pisałes ze trzeba kroić frajerów jak sie trafi potencjalny kupiec na auto to absolutnie nie mówic o zadnych mankamentach , nie chce mi sie tego szukac teraz ale było to w postach przy podobnej dziwnej dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie raz zdarzało mi się jechać w tamta stronę oglądać auta i za każdym razem widziałem szrot, totalna padline, która na zdjęciach wyglądała jak z salonu i właściciel ( złodziej ) zapewniał ze jest w super stanie. Oni woza auta z zagranicy ( totalne rupcie ) klepią, odpalają a potem próbują pchać dalej, z tego przecież żyją oszusci, myślą ze jak ktoś ujedzie 200km to na pewno weźmie to co stoi za jakąś kasę a tu błąd bo wp... albo zwrot za paliwo. Wiec to ze auto jest kogoś z jakiegoś forum nic dla mnie nie znaczy dopóki go nie zobaczę i nie dotkne. Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać. Niektórym przecież nie przeszkadza to ze jeżdżą złomem a cieszy ich to ze kupili to padło za grosze i będą mogli się nim trochę pobujać zanim sie calkiem rozpadnie, takim polecam zakupy w tych rejonach. POZDRAWIAM ZWOLENNIKÓW :mrgreen: W tym poście chodzi o konkretne auto jakbyś nie zauważył to po pierwsze, a po drugie to auto chłopaki widzieli z naszego forum w Borsku i nie wyglądało im z bliska na totalny szrot z tego co piszesz, wiec radzę się czasem zastanowić niż kłapać językiem na prawo i lewo często nie mając racji.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wiesz co mordulec, zdaje mi sie ze czerpiesz jakąś dziwna przyjemność spierając się ze mną o byle co. Ja poznańskie auta skreślam i będę skreślał, mogę takie kupić jak mi do domu przyjedzie na swój koszt i tyle. Jak ty lubisz jak ci złom wciskają i jeszcze go łykasz to twoja sprawa. Jak kupisz w poznaniu coś co ma więcej niż 15 lat i się do czegoś nadaje to mi pokaz i wtedy może zmienię zdanie ( oczywiście mowa o autach :lol: .) [ Dodano: 30 Kwiecień 09, 23:45 ] wiec radzę się czasem zastanowić niż kłapać językiem na prawo i lewo Goglin a co to jakaś groźba jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Goglin a co to jakaś groźba jest? Żadna groźba tylko sugestia, już nie pierwszy raz widzę dziwne teorie z Twojej strony jakie wygłaszasz na forum Ps. najśmieszniejsze jest to że często idziesz w zaparte jakbyś miał jakieś klapki na oczach i w ogóle nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Goglin a co to jakaś groźba jest? Żadna groźba tylko sugestia, już nie pierwszy raz widzę dziwne teorie z Twojej strony jakie wygłaszasz na forum Ps. najśmieszniejsze jest to że często idziesz w zaparte jakbyś miał jakieś klapki na oczach i w ogóle nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie to po pierwsze a po drugie jeżeli chodzi o moje teorie to nie są wyssane z palca jak niektórych tutaj, ja przekonałem się na własnej skórze jeżeli chodzi o kupowanie aut tam ze nic dobrego nie ma, jak już jest coś przyzwoitego to kosztuje 2 razy tyle co normalnie. Jeżeli chodzi o auto które pokazaliście to podchodzę do niego z dystansem z uwagi na doświadczenia jakie mnie spotkały i tyle na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi