Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Fajne ogloszenia...

woz

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, ze pomysl byl bez odzewu, ale jakos wieje pustka w pracy i w wolnycm czasie pomyslalem ze sie rozpedze. Mamy juz temat z kiszkami z allegro, to czemu nie z fajnymi.. 8)

http://moto.allegro.pl/item613017742_bmw_e30_320_cabrio_piekny_klasyk.html

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ukrywam, ze na dzien dobry wyglada bardzo ladnie. Chyba po prostu wypadlem z aktualnych cen za cabrio. Jak ja swoja sprzedawalem pare lat temu, a bylo naprawde w bardzo ladnym stanie, to poszla za cos w okolicach 9000. Widac ladne egzemplarze poszly w cenie <bmw_1>

jest w poznaniu (przynajmniej była) e30 cabrio za dwadzieścia parę tysięcy...

super dopieszczona z fajnymi detalami i ... barkiem w bagażniku :twisted: (może lekkie przegięcie, ale pić się chce :wink: )

http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=30462&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=8ff9e32ddfdc172bbe028bf5cfa6d32e

jest w poznaniu (przynajmniej była) e30 cabrio za dwadzieścia parę tysięcy...

super dopieszczona z fajnymi detalami i ... barkiem w bagażniku :twisted: (może lekkie przegięcie, ale pić się chce :wink: )

http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=30462&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=8ff9e32ddfdc172bbe028bf5cfa6d32e

HEHE!!!! Tak, to jest Robert z Poznania!! To on wlasnie kupil ode mnie moja srbrna beemke :) Pamietam jak przyjechal z kumplami i ogladali ja od gory do dolu. Wiedzialem, ze ja wezma, nie bylo do czego sie doczepic :):P Przerobil ja na heineken cabrio. Jakis rok temu planowal ja sprzedac ale chyba w koncu zrezygnowal z pomyslu - i bardzo dobrze :) Przerobij ja na jeden z najl;adnkiejszych cabrio jakie widzialem <bmw_1> Dodaje pare fotek tego cacka <bmw_1>

P2030229-1.jpg

P2030235-1.jpg

PC220085-1.jpg

PC220091.jpg

PC260147.jpg

PC260164-1.jpg

tyttty.jpg

tyut.jpg

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278 :twisted: :twisted:

Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku.. :wink:

to jest autko barabusa lub jego tescia na pewno doinwestowane i dopieszczone

pozdr

Czyje by nie było i jak by nie wyglądało na zdieciach to jest z poznania a z tamtąd aut sie nie bierze bo zawsze okazują się kaszanami, takie moje zdanie jest.

Kosa napisał/a:

woz napisał/a:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278

Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku..

pozdr

Czyje by nie było i jak by nie wyglądało na zdieciach to jest z poznania a z tamtąd aut sie nie bierze bo zawsze okazują się kaszanami, takie moje zdanie jest.

Zajebiaszczy komentarz :lol: :lol: :lol: :lol:

cos jak " ... bo to jest złodziej .... i pijak .... bo każdy pijak to złodziej "

podsumowując Twój tok myslenia , to w poznaniu to totalne szroty a np w warszawie

to same funkiel nówki nieśmigane :lol: :lol: :lol:

a kondycja auta zależy od strefy klimatycznej w jakiej zamieszkuje jego

własciciel :drunk:

... każde uogólnienie jest błędne , nawet to ...

Predator napisał/a:

Kosa napisał/a:

woz napisał/a:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8345278

Wyglada na bardzo ladny egzemplarz, tylko nie malo jak za samochod z silnikiem z 86 roku..

pozdr

Zajebiaszczy komentarz :lol: :lol: :lol: :lol:

cos jak " ... bo to jest złodziej .... i pijak .... bo każdy pijak to złodziej "

podsumowując Twój tok myslenia , to w poznaniu to totalne szroty a np w warszawie

to same funkiel nówki nieśmigane :lol: :lol: :lol:

a kondycja auta zależy od strefy klimatycznej w jakiej zamieszkuje jego

własciciel :drunk:

... każde uogólnienie jest błędne , nawet to ...

W 100% podpisuje się pod opinią MORDULCA, nie wolno uogólniać i wrzucać wszystkich do jednego worka, bo jest to w bardzo wielu sytuacjach krzywdzące.. a tym bardziej że to auto jest znane chłopakom z forum więc taka opinia wydaje mi się totalnie nie na miejscu .. Pozdro :drunk:

Nie raz zdarzało mi się jechać w tamta stronę oglądać auta i za każdym razem widziałem szrot, totalna padline, która na zdjęciach wyglądała jak z salonu i właściciel ( złodziej ) zapewniał ze jest w super stanie. Oni woza auta z zagranicy ( totalne rupcie ) klepią, odpalają a potem próbują pchać dalej, z tego przecież żyją oszusci, myślą ze jak ktoś ujedzie 200km to na pewno weźmie to co stoi za jakąś kasę a tu błąd bo wp... albo zwrot za paliwo. Wiec to ze auto jest kogoś z jakiegoś forum nic dla mnie nie znaczy dopóki go nie zobaczę i nie dotkne. Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać. Niektórym przecież nie przeszkadza to ze jeżdżą złomem a cieszy ich to ze kupili to padło za grosze i będą mogli się nim trochę pobujać zanim sie calkiem rozpadnie, takim polecam zakupy w tych rejonach. POZDRAWIAM ZWOLENNIKÓW :mrgreen:

Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać.

Auto Barabusa widziałem na żywo , Kosa i pare osób z forum również

to cabrio jest maksymalnie doinwestowane wiec nie generalizuj ze wszystko co ma na

tablicy PO ........ to jest totalny szrot równie dobrze ktos w poznaniu moze powiedziec

ze wszystko co ma DW ........ jest totalnym złomem , ogólnie nie bardzo łapie o co Ci

chodzi z tym poznianiem tak samo w każdym innym miejscu w polsce mozna trafic na

zwłoki .

A tak na marginesie to sam kiedys pisałes ze trzeba kroić frajerów jak sie trafi

potencjalny kupiec na auto to absolutnie nie mówic o zadnych mankamentach , nie

chce mi sie tego szukac teraz ale było to w postach przy podobnej dziwnej dyskusji .

Nie raz zdarzało mi się jechać w tamta stronę oglądać auta i za każdym razem widziałem szrot, totalna padline, która na zdjęciach wyglądała jak z salonu i właściciel ( złodziej ) zapewniał ze jest w super stanie. Oni woza auta z zagranicy ( totalne rupcie ) klepią, odpalają a potem próbują pchać dalej, z tego przecież żyją oszusci, myślą ze jak ktoś ujedzie 200km to na pewno weźmie to co stoi za jakąś kasę a tu błąd bo wp... albo zwrot za paliwo. Wiec to ze auto jest kogoś z jakiegoś forum nic dla mnie nie znaczy dopóki go nie zobaczę i nie dotkne. Śmieszne, "bo z forum to na pewno dobre" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak ktoś się nie zgadza to ja nie bronie jechać i brać. Niektórym przecież nie przeszkadza to ze jeżdżą złomem a cieszy ich to ze kupili to padło za grosze i będą mogli się nim trochę pobujać zanim sie calkiem rozpadnie, takim polecam zakupy w tych rejonach. POZDRAWIAM ZWOLENNIKÓW :mrgreen:

W tym poście chodzi o konkretne auto jakbyś nie zauważył to po pierwsze, a po drugie to auto chłopaki widzieli z naszego forum w Borsku i nie wyglądało im z bliska na totalny szrot z tego co piszesz, wiec radzę się czasem zastanowić niż kłapać językiem na prawo i lewo często nie mając racji.. :lol:

Wiesz co mordulec, zdaje mi sie ze czerpiesz jakąś dziwna przyjemność spierając się ze mną o byle co. Ja poznańskie auta skreślam i będę skreślał, mogę takie kupić jak mi do domu przyjedzie na swój koszt i tyle. Jak ty lubisz jak ci złom wciskają i jeszcze go łykasz to twoja sprawa. Jak kupisz w poznaniu coś co ma więcej niż 15 lat i się do czegoś nadaje to mi pokaz i wtedy może zmienię zdanie ( oczywiście mowa o autach :lol: .)

[ Dodano: 30 Kwiecień 09, 23:45 ]

wiec radzę się czasem zastanowić niż kłapać językiem na prawo i lewo

Goglin a co to jakaś groźba jest?

Żadna groźba tylko sugestia, już nie pierwszy raz widzę dziwne teorie z Twojej strony jakie wygłaszasz na forum :P

Ps. najśmieszniejsze jest to że często idziesz w zaparte jakbyś miał jakieś klapki na oczach i w ogóle nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić :o

Żadna groźba tylko sugestia, już nie pierwszy raz widzę dziwne teorie z Twojej strony jakie wygłaszasz na forum :P

Ps. najśmieszniejsze jest to że często idziesz w zaparte jakbyś miał jakieś klapki na oczach i w ogóle nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić :o

To takie sugestie następnym razem proszę zatrzymać dla siebie to po pierwsze a po drugie jeżeli chodzi o moje teorie to nie są wyssane z palca jak niektórych tutaj, ja przekonałem się na własnej skórze jeżeli chodzi o kupowanie aut tam ze nic dobrego nie ma, jak już jest coś przyzwoitego to kosztuje 2 razy tyle co normalnie. Jeżeli chodzi o auto które pokazaliście to podchodzę do niego z dystansem z uwagi na doświadczenia jakie mnie spotkały i tyle na temat.