Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jest wielu użytkowników tego forum (zresztą mnie to nie dziwi,bo jest chyba najlepsze jakie widziałem).Wielu z nich zjawia się też na spotach.I tu pojawia się problem bo na forum mamy w avatarach na ogół autka lub jakieś rysunki a na zlocie zastanawiamy się kto kim jest.Jestem przeszło rok z Wami a szczerze mówiąc długo zajęło mi kojarzenie osób gdy się spotykamy.Dla osób które pojawiają się na spotach jako "nowi" (bez obrazy) może to byc problemem.W związku z tym proponuję by moderator założył jakiś temat w którym każdy z nas wklei jakąś swoją fotkę co pomogłoby się rozpoznawac.Myślę,że pomogłoby to w komunikacji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hmmm :?: :idea: :arrow: Będą koszulki z nickiem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Heh...no OK.Zakładając,że każdy będzie ją miał problem się rozwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tutaj sie zgaedzam z Sebastianem. Mysle, ze dobry pomysl <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tylko nie każdy ma takową koszulkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 myślę ze Sebastian ma dobry pomysł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 niestety ja uczestniczę w rządowym projekcie ochrony świadków dlatego też nie mogę wkleić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Kosa ty dostaniesz bilbord z napisem MAG KOSA i będziesz go ze sobą po prostu nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 o kurde, musze odpalic photoshopa i sie nico upiekszyc :mrgreen: ale nie bardzo wiem co zrobic z taka twarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Hehehe foto I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tazunio ale sie zmieniłeś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Z tym rozpoznawaniem to jak ma to wyglądac ? W sumie kiedys był podobny wątek i staneło na tym ze wrzucane beda zdjecia w avatary a zdjecia bolidów będa w umieszczane pod postem jako podpis ... Mozna zrobic nowy temat np w powitaniach i przykleic go na samej górze zeby wrzucac swoje zdjecia tylko nie wiem zbytnio czy to ma sens bo co ma byc to na zasadzie , nowy post w temacie , czesc jestem Zenek oto moja facjata ? Moim zdaniem avatar to najlepsze miejsce na umieszczenie a własciwie pokazanie się na forum , ale nie wykluczam założenia takiego tematu , jesli tylko jest takie zapotrzebowanie to czemu nie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 o kurde, musze odpalic photoshopa i sie nico upiekszyc :mrgreen:ale nie bardzo wiem co zrobic z taka twarza Obrazek Nie ma coi upiekszac! Ty to przy mnie przystojniak jestes.. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 pomysł Sebastiana dobry popieram ale jak to ma wyglądać to niewiem . moja facjata jest na n/k [ Dodano: 28 Kwiecień 09, 21:17 ] chyba żeby coś w galerii tam gdzie prezentowane są Bumki forumowiczów wymodzić bo widzę że autek tam mało i już chyba mocno nieaktualne - W Naszych Śmigiełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 najlepiej podejsc na spocie przywitac sie, powtorzyc akcje kilka razy na kolejnych spotach i zapadaja ludzie w pamiec pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ja jestem za Avatar-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Moze faktycznie tak jak bylo do tej pory. Kto chce to daje na avatarze swoja fote, albo samochodu - do wyboru do koloru. Kto bedzie chcial dac fote da fote, kto bedzie chcial sie przywitac na spotach to tak zrobi, i z czasem ludzie sie poznaja i tyle. Moze faktycznie to najrozsadniejsze wyjscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi