d.kruku Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 MAM PYTANKO CZY SZYKUJE SIĘ COŚ NA NIEDZIELE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 SORY NIE WIEDZIAŁEM.A TAK WOGULE TO WYBIERA SIĘ KTOŚ NA TARGI DO HALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 szkoda kasy na taki badziew, mi moze uda sie pojechac do Lipska w niedziele pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma sensu na te targi jechac ... Zadna rewelacja . poza tym tak przy okazji mogl bym prosic o CAPS-LOCK na opcje OFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jak byśmy się spotkali w pare osób to mogli byśmy zrobić mały zlocik :lol: słyszałem że jak się uzbiera jakaś pokażna grupa z kąkretnymi furkami to można wjechać na teren Hali za śmieszne pieniądze i zrobić mały zlocik 8) słyszał ktoś coś takiego podobnego na ten temat :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Hejka! A ja tam się wybiorę, jak nie w hali ludowej to przed może być coś ciekawego, jakiś KJesik czy cuś ;-) A to że rok temu padaka była to racja i z ostatnich 3 lat zeszłe targi wg mnie były najgorsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ja i tak jutro bede we Wrock una zawodach kartingowych w koronie, wiec postanowlismy, ze hale ludowa tez odwiedzimy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi