woz Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ludzie, ten temat tutaj wisi od 26 kwietnia i teoretycznie lista byla zamknieta 10 maja OK, aktualna lista: 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza 8. Kryters - 2 x mala biala 9. Opek E30 - 2 x mala (biala), 1 x duza :mrgreen: Wlasnie dostalem info od Mordulca, niestety jest poslizg z naklejkami bo w drukarni cos ploter nawalil Termin odbioru naklejek jest koniec tego tygodnia. Oczywiscie bede na bierzaco informowal <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 spokojnie swiat sie nie zawali jesli sie spoznia kilka dni itak chwała ci za to ze robisz takie poswiecenie dla wiary z poza Wrocka uklon_bmw <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opek E30 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Dokładnie..poczekamy :wink: Wielkie dzięki..pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Aktualna lista: 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza 8. Kryters - 2 x mala biala 9. Opek E30 - 2 x mala (biala), 1 x duza Klosik320, dawaj z przelewem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 woz a coś się przyśpieszyło z naklejkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Dzisiaj dostalem info, ze najpozniej bede je mial na poczatku przyszlego tygodnia, wiec napewno pojda juz w srode najpozbiej (we wtorek pracuje do pozna a w srode mam duze luzy wiec bede mial kiedy pojsc na spokojnie na poczte) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 happy_bmw ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ok <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 super bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 spoko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Hej! Potwierdzam, dzisiaj zostaly wyslane listy z naklejkami. Od razu musze zaznaczyc! Jak je pakowalem to stawialem na praktycznosc, a nie na estetyke Wiec te paczki moga wygladac troche jakby byly wyjete psu z gardla, ale naprawde nie bylo innego sposobu zeby zabezpieczyc te duze naklejki przez zniszczeniem. I tak zostaly wlozone do duzej kopery, wiec listonosz nie bedze mial okazji smiac sie z moich dziel i pozniej z Was. Jedynie prosilbym Rybka318is o wyslanie na pw imie i nazwisko. Adres mialem, ale tutaj paczka byla znacznie drozsza i nie chcialem ryzykowac wysylajac do osoby bezimiennej. Prosze o potwierdzenie kiedy listy dojda. Przy dobrych wiatrach Koles na poczcie mowil, ze moze w piatek juz beda. Jesli nie to napewno na poczatku przyszlego tygodnia bedziecie mieli co naklejac na swoje samochody Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 hehe dziekować bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Super woz, już nie mogę się doczekać bmw_beer Nie przejmuj się estetyką paczki, bo ważniejsze jest to co się w niej znajduje Dam znać jak tylko dotrą ps. Ja zamówiłem amortyzatory w poniedziałek ze Szczecina i dzisiaj o 14:00 miałem je już u siebie (szło zwykła paczką ekonomiczną, Poczta Polska) - naklejki powinny iść tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Koles mowil, ze do piatku MOZE dojdzie. Wiec juz nauczylem sie ze jesli mowia, ze moze, to pewnie nie A tam, najwazniejsze ze w drodze <bmw_1> Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Mi naklejki już doszły Co prawda na kopercie mój adres i dane a w środku Dawid z Jawora. Zamiast 1 dużej (czarnej) i 3 małych mam 1 duża (biała) i 1 mała... ale w sumie nic się nie stało ważne że mam już upragnione naklejki Myślę, że nie ma co się bawić w odsyłanie. Dzięki jeszcze raz woz bmw_beer uklon_bmw ps. dopiero teraz zorientowałem się że mam 3 światło stopu i z naklejki na szybę nici, jeszcze pomyślę nad naklejeniem jej pod stop ale to bym musiał mieć czarną bo biała raczej nie będzie pasowała. Przy jakieś okazji chętnie kupię dużą czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Mi naklejki już doszły Co prawda na kopercie mój adres i dane a w środku Dawid z Jawora. Zamiast 1 dużej (czarnej) i 3 małych mam 1 duża (biała) i 1 mała... ale w sumie nic się nie stało ważne że mam już upragnione naklejki Myślę, że nie ma co się bawić w odsyłanie. Dzięki jeszcze raz woz bmw_beer uklon_bmw ps. dopiero teraz zorientowałem się że mam 3 światło stopu i z naklejki na szybę nici, jeszcze pomyślę nad naklejeniem jej pod stop ale to bym musiał mieć czarną bo biała raczej nie będzie pasowała. Przy jakieś okazji chętnie kupię dużą czarną Nie no, ja piernicze <bmw_4> Byl ogolnie problkem z wysylaniem tych duzych paczek, bo trzeba bylo je wlozyc jeszcze do tych duzych kopert. Wiec ja przepisalem dane na koperte a babka na poczcie je wlozyla bo chciala pospieszyc sprawe. No i wlozyla, ale chyba nie patrzya ktora do ktorej. Byly trzy paczki, teraz pytanie czy wszystkie 3 zostaly pomieszane czy tylko 2? Sorry chlopaki. Ale AWV, moge ci wyslac pare bialych na moj koszt. Postawisz browar na nastepnym zlocie i tyle. Pasuje? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: p.s. AWV, juz wczesniej bylo info. Duzych nie ma bialych i czarnych, sa tylko biale.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak tylko dojda naklejki to daje znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 woz nic nie wysyłaj, przecież to nie Twoja wina, a babkę z poczty osobiście dorwę hehee A tak serio to jak pisałem, jest ok Jak tylko słoneczko wyjdzie naklejam na bagażnik i pomyślę gdzie w takim razie nakleić duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Naklejki doszły :mrgreen: Jeszcze raz dzięki wielkie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mam pytanko. Do kogo moge sie zglosic bo tez bym chcial taka naklejke. I ile to by kosztowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mam pytanko. Do kogo moge sie zglosic bo tez bym chcial taka naklejke. I ile to by kosztowalo? Wysyłką naklejek zajmuje się Woz Naklejki są w dwóch formatach : Duze na szerokosc tylnej szyby - kolor biały - cena 5zł/szt Małe około 20cm szerokosci na tylna klape - kolor biały / srebrny / czarny - cena 1zł/szt Najklejki są dostepne praktycznie na kazdym spocie , najblizszy to Tuningowisko. Natomiast jesli chodzi o wysyłke to nie chce się pakować w kompetencje Woz'a ale mozliwe ze jak nazbiera się znowu grupka osób chętnych na naklejki to znowu zrobi akcje i wysle wszystko za jednym razem wtedy koszt naklejek + koszt wysyłki :wink: Ale jak cos to niech Woz się wypowie co i jak bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ok. dzieki wielkie za info Ja postaram sie wpasc na tuningowisko to odrazu bym ja zakupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Natomiast jesli chodzi o wysyłke to nie chce się pakować w kompetencje Woz'a ale mozliwe ze jak nazbiera się znowu grupka osób chętnych na naklejki to znowu zrobi akcje i wysle wszystko za jednym razem wtedy koszt naklejek + koszt wysyłki :wink: Ale jak cos to niech Woz się wypowie co i jak bmw_beer No to sie wypowiadam Potwierdzam, akcje powtorze jesli bedzie odpowiednia grupa. Zreszta, dzisiaj lub jutro dam info dokladnie co i jak. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opek E30 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Właśnie dostałem naklejki wielkie dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 doszły do mnie również Pozdrawiam i dzieki za fatyge bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi