adaho Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 1szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -1 szt mała na tylna klape (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala Co do smyczy to zapisalem sie na liste w innym temacie A co do przesylki to czy istniala by mozliwosc wyslania wszystkiego na raz tzn koszulki, naklejki i smyczy?? A kaske przelewac na konto do Ciebie Kosa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A kaske przelewac na konto do Ciebie Kosa??_________________ tematem zajmuje sie woz, wiec wszelkie info od/do niego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A ile chciales smyczy? Dopisz smycze do tej listy. Smycze i naklejki moge wyslac za jednym zamachem. 10.05.2009 liste zamykamy, wtedy zabieram cztery litery na poczte i dowiaduje sie dokladnie jakie sa koszta wysylki (tez zalezne od wagi paczki - cena bedzie wg taryfy poczty polskiej). Czyli koszt artykulow + koszty przeslylki. Bedzie to przelew na moje konto przed wyslaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Woz tylko ze smycze Kosa przesle mi razem z koszulka wiec raczej nie bede zamieszania robil podaj kato do wplaty za naklejki i wyslesz mi je normalnym listem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Mala zmiana z mojej strony 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -1 szt mała na tylna klape (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 jestem zainteresowany takimi gadżetami mam kawałeczek do wrocka ale od 13.05.09 będę we wrocku prawie codziennie więc byłbym wdzięczny jak by mi ktoś podał adres gdzieś je można nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 OK, podaje info co do przelewu. Sorry wszystkich ze od razu nie podalem, ale powiem szczerze ze poniewaz nie mialem pomyslu jak wyslac te duze naklejki, to nie wiedzialem co i jak jesli chodzi o koszty. Ale juz chytry plan mam co do ich wyslania i mysle ze dla swietego spokoju wysylke policzymy tak jak normalny list krajowy. Mysle, ze jesli wogole, to nie powinno wyjsc duzo wiecej. Czyli tyle kombinowania za 1,55zl :oops: Przypominam koszty naklejek: mala: 1zl duza: 5zl smycz: 10zl W tytule przelewu prosze podac nick oraz adres do wysylki. Suma przelewu to tylko ile wynosza naklejki/smycze jakie chcecie + 1,55zl za poczte. Dane do przelewu: Wojciech Zastawny ul. Zaka 3, Wroclaw Nr konta: 46 1050 1575 1000 0022 9235 4715 Bede wysylal w srode lub najpozniej w piatek. Po wyslaniu potwierdze w tym temacie ze wszystko poszlo juz wsio Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 woz mam prozbe juz wysłałem pieniązki prosze o 2x naklejka biała mała tam napisałem ze jedna ale teraz bym prosił dwie jesli by nie było problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 To i ja lece jutro na poczte <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Czesc woz ja tez poprosze biale 1-mala i 1-duza jutro wysylam kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 woz kasa przelana Przypomnę tylko : 3. duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) Jak byś mógł to daj znać jak kasa dojdzie - dla pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 woz poprosil bym jeszcze jedna czarna duza bo niewiem ktora bedzie lepiej pasowac biala czy czarna na szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witaj. Duze sa tylko biale. Tylko male sa jasne lub ciemne. [ Dodano: 10 Maj 09, 21:56 ] jestem zainteresowany takimi gadżetami mam kawałeczek do wrocka ale od 13.05.09 będę we wrocku prawie codziennie więc byłbym wdzięczny jak by mi ktoś podał adres gdzieś je można nabyć Gabi, pisz do Mordulca ws. naklejek a do Kosy ws koszulek i smyczy, czy jakos tak [ Dodano: 11 Maj 09, 06:55 ] Olkej. Liste zamykamy. 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza Teraz czekam na wplaty. Po otrzymaniu wplaty potwierdze od kogo pieniade doszly. Pozdrawiam <bmw_1> [ Dodano: 11 Maj 09, 22:38 ] Potwierdzam otrzymania przelewu od osob (pogrubiona czcionka) : 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 woz, ten Twój adres to ul. Zaka czy Żaka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zaka Male info. Jesli to nie problem to wysylka bedzie dopiero w przyszlym tygodniu. Dostalem info ze brakuje malych bialych naklejek i bede dopiero na poczatku przyszlego tygodnia. Jak wszystko bedzie na miejscu to daje znac, ale celuje zeby wszystko wyslac w przyszla srode. Bede informowal na bierzaco.. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ok woz ważne by doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Potwierdzam otrzymania przelewu od osob (pogrubiona czcionka) : 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Można się jeszcze załapać na naklejki? Konkretnie chodzi mi o 2 małe białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Juz zrobione <bmw_1> 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza 8. Kryters - 2 x mala biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ok. Dzięki. Kasa już poszła <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja też już wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Woz jak by byly jakies watpliwosci co do adresu to mow podam jak cos tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Aktualna lista. Od osob pogrubiona czcionka kasa doszla 1. euphoria (Warszawa) - małą, czarną poproszę 2. Rybka 318is., duża 1sz ,mała 3szt. (białe) + smycz 3. AWV (Oborniki Śląskie) - duża 1szt (czarna) , mała 3szt (2x biała, 1x czarna) 4. Nx_sz (Zagórów) -2x mała (biała) 5. Klosik320 (Lodz) - 2 x mala naklejka biale, 2 x smycz 6. adaho (Białystok) - 2x mala naklejka biala 7. Dawidjawor (Jawor) - 1x mala biala, 1x duza 8. Kryters - 2 x mala biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opek E30 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Można jeszcze zamówić?? Jak tak to 2xmała(obie białe) raz duża(biała)..kasę mogę przelać nawet zaraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi