Dread Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 bardzo ciekawy artykuł u mnie po rozkodowaniu numeru Vin pokazuje ze mam 25% szpere:D ale chyba kiedys była bo jakoś jej nie czuc;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Artykuł ciekawy i powiem,że... zaczynam szukać chyba szpery do siebie Może ktoś ma taką i chętnie w rozliczeniu przyjmie stare graty z dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja chyba nie chcę na razie bo pewnie bym ją sprawdzał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja chyba nie chcę na razie bo pewnie bym ją sprawdzał :lol: Hehe wymiana opon z tyłu raz w miesiącu? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja nie mam szpery, ale wymieniłem kiedyś w ciągu 6 tygodni 4 razy opony z tyłu <bmw_3> ciekawe jak jest odczuwalna i jak się jeździ ze 100% szperą bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ciekawe jak jest odczuwalna i jak się jeździ ze 100% szperą bmw_beer Z standardowa fabryczna jeździ się tak samo jak bez z ta różnicą zejak cie znudzi stanie w korku można auto obrócić w miejscu bez zbędnych manewrów, a co do 100% to tylko na tor bo nie ma mowy o np. parkowaniu auta, a na drodze podczas pokonywania zakrętów tył próbuje wyprzedzić przód :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ta różnicą zejak cie znudzi stanie w korku można auto obrócić w miejscu bez zbędnych manewrów tak tylko że jeszcze musi być silnik odpowiedni :wink: piękna sprawa zawracania w miejscu ale duża zaleta szpery że dwie oponki równo zdziera :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No silniczek to minimum 2.0 Zawracanie w miejscu - coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No silniczek to minimum 2.0 Zawracanie w miejscu - coś pięknego walnięta półośka - coś fenomenalnego !!! szczególnie ta do 2.8 bo taka jak w M3 3.0 ;p fenomenalne wrażenia kiedy szukasz używki...i nigdzie nie ma... jeszcze fenomenalniejsze kiedy dowiesz się ile nówka kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nowa pewnie tyle co pół auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nowa pewnie tyle co pół auta no pół to nie... ale wystarczy, żeby przez następne 2 miechy na zupkach chińskich z radomia żyć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 25% daje już rade ja mam taką i oponki jakoś wytrzymują :wink: co do obracania to fakt nie trzeba dużo miejsca he he . ale 100% to dopiero frajda tyle żeautko nie do codziennej jazdy koszt używki do e-36 około 1000-1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 koszt używki do e-36 około 1000-1200 zł A jak to jest im większy procent (25 , ... , -100%) tym drożej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 AWV dokładnie ci nie powiem ale 25% to taka standardowa najbardziej popularna i nie niszczy tak opon a 100% to niema co kupywać tylko zespawać zębatki na sztywno i jest szpera 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No z tym spawaniem to właśnie słyszałem Szukam do siebie takiej 25% bo większej chyba nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No z tym spawaniem to właśnie słyszałem Szukam do siebie takiej 25% bo większej chyba nie ma sensu większej to nie polecam 25% spokojnie wystarczy musisz szukać na allegro itp. tu masz przykład http://moto.allegro.pl/item621923174_bmw_e36_e_36_328_szpera_super_stan_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Muszę się tylko dowiedzieć czy nie ma być jakiegoś "specjalnego" do wersji nadwozia Compact. Dzięki mariusz13 za link. Teraz tylko zbieram kasę i takie coś instaluje (25%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Muszę się tylko dowiedzieć czy nie ma być jakiegoś "specjalnego" do wersji nadwozia Compact. Dzięki mariusz13 za link. Teraz tylko zbieram kasę i takie coś instaluje (25%) o dżizas... kupiłeś przykucniętego psa... ? tzn. compacta ? rany boskie jak ja nienawidzę tego nadwozia )) ale 323ti wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No nadwozie może i nie jest za piękne, ale z każdym dniem zaczyna mi się podobać coraz bardziej A silnik daje rade tym bardziej, że jest po małym upgrade Jedyny minus to ten skrócony tył, bo jednak często próbuje mnie wyprzedzić - zwłaszcza na rondzie , dlatego zdecydowałem sie na instalacje szpery... ale czekam na zastrzyk gotówki na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Hehe "przykucnięty pies" <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 W sumie to dla tych co nie lubią Compact tekst dobry Ale serio mi na początku nie podobał się za bardzo ten model nadwozia, auto kupiłem bardziej patrząc na rocznik, silnik i ogólny stan. Z każdym dniem moja opinia o tej budzie się zmienia i już jest bardzo pozytywna ps.ale i tak na czasie kupie Coupe <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja tam nic nie mam do Compakcików... jutro wale takim nad morze i zobaczymy jak sie bedzie w 4 jechało;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja tam nic nie mam do Compakcików... jutro wale takim nad morze i zobaczymy jak sie bedzie w 4 jechało;] A już ci pisze... U mnie jest różnica dość znacząca (jazda w 2 a 4 osoby, mimo dość sporej mocy). Jeszcze pewnie będziecie z bagażem więc 4 osoby + bagaż - czuć różnice w przyspieszeniu. Wydaje mi się że jest to tak odczuwalne ze względu na krótszy tył o 25cm :evil: A jaki tam silnik macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jechaliśmy w 4 osoby z bagażami :mrgreen: A silniczek to 1,6 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi