ARservice Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam Mam prosbe czy jest mozliwosc jakis naklejek albo co zeby bylo wiadomo kogo mamy za soba lub przed soba??? Moze jakies male naklejki klubowe albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Myślę, że to jest najfajniejszy pomysł na identyfikację Nick plus naklejka klubu, ja już podchwyciłam pomysł i zamawiam literki [ Dodano: 24 Kwiecień 09, 00:47 ] Literki z allegro: http://allegro.pl/item615442882_literki_chrom_samoprzylepne_3d_litery_cyfry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Euforia potwierdzam w 100% ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dobry pomysł też tak robię Tylko, że naklejki na spotach są do kupienia a ja zazwyczaj jak taki jest nie mogę przyjechać Ale coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Może znajdzie się dobra dusza, która nam wyśle pocztą polską (miejmy też nadzieję, że nie zaginą w trakcie przesyłki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zobacza te nogi co na zdjeciu i wysla:))))))))))) ja musialbym ogolic ))) Nie no Zart ale mozaby bylo pomyslec na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tu są z Wrocławia więc można podjechać i nie trzeba będzie zamawiać (jak i obawiać się czy jakiś listonosz nie ma takich samych planów jak my i chętnie sobie to przywłaszczy ) : http://allegro.pl/search.php?string=literki&from_showcat=1&category=8705&description=1&country=1&order=p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 jak najbardziej naklejki są do kupienia na spotach mała 1zł duża 5zł ( o ile dobrze pamiętam :wink:) a co do literek to jużwłasna inicjatywa. raczej duża wiekszość stałych bywalców na spotach posiada takie naklejki na szybie bądż też na klapie. pzdr bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Może znajdzie się dobra dusza, która nam wyśle pocztą polską (miejmy też nadzieję, że nie zaginą w trakcie przesyłki) OK, umowmy sie ze ja moge sie tym zajac. Stwaiacie piwko na nastepnym spocie, jesli wreszcie uda mi sie dotrzec i jestesmy kwita :wink: Kto jest wogole z poza Wrocka i chcialby te lepy? Dawajcie jakas liste. Ostatnio jestem na poczcie srednio raz w tygodniu top moge to Wam przeslac <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 1. euphoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja jestem z poza Wro ale chyba osobiście pojadę je zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ja z wrocka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja też chcę naklejkę 8) DUŻŻĄĄ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no wreszcie 1. euphoria 2.Rybka 318is., duża 1sz ,mała 1szt. (białe) woz daj jakąś rozpiskę ile by to wszystko konkretnie miało kosztowac,mam na mysli ceny naklejek no jakie koszty przesyłki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Myślę, że to jest najfajniejszy pomysł na identyfikacjęObrazek Nick plus naklejka klubu, ja już podchwyciłam pomysł i zamawiam literki [ Dodano: 24 Kwiecień 09, 00:47 ] Literki z allegro: http://allegro.pl/item615442882_literki_chrom_samoprzylepne_3d_litery_cyfry.html Euforia tylko dobrze zamocuj te literki.Ja swój napis porwałem z Subaru Forester.Odciąłem er i wyszedł nick Niestety już odpadł.Kilka miesięcy się trzymał na taśmie dwustronnej.Tak więc pomyśl nad tym jak go dobrze umocowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no wreszcie 1. euphoria 2.Rybka 318is., duża 1sz ,mała 1szt. (białe) woz daj jakąś rozpiskę ile by to wszystko konkretnie miało kosztowac,mam na mysli ceny naklejek no jakie koszty przesyłki itp Jak bede wiedzial ile jest osob, to wtedy bedzie wiadomo jakie sa koszta. Zaraz stworze osobny temat na chetnych z poza Wrocka na te naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja tez bym prosił taka naklejke na tylna klape biała Jesli mozna oczywiscie i gdzie przelac pieniażki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Euforia tylko dobrze zamocuj te literki.Ja swój napis porwałem z Subaru Forester.Odciąłem er i wyszedł nick Niestety już odpadł.Kilka miesięcy się trzymał na taśmie dwustronnej.Tak więc pomyśl nad tym jak go dobrze umocowac. Ja używam kleju Henkel (bezbarwny, elastyczny) - ehhh nie mogę go znaleźć Jak tylko znajdę napiszę nazwę (wygląda tz. opakowanie przypomina krople do oczy Visine). Drugi klej to Teroson - firma (na licencji Henkla) , TEROSTAT 9220 - nazwa kleju. Jest czarny i po zastygnięciu jest jak guma (tylko oczywiście bardziej sztywny). Polecam je bo sam ich używam praktycznie do czego się tylko da i są na prawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Chetni prosze wpisujcie sie na liste, zeby byla jedna lista, a nie troche w tym temacie, troche w tamtym :mrgreen: pozdro http://www.forum.maxbimmer.pl/topics23/lista-chetnych-na-naklejki-maxbimmer-vt11527.htm?sid=137f4adaa700984d94e32ab34b125d1d#89815 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 1. euphoria 2.Rybka 318is., duża 1sz ,mała 1szt. (białe) 3.ARservice (ja we wrocku moge sam odebrac ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzięki za radę Koledzy, kupię jakiś dobry klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 1. euphoria 2.Rybka 318is., duża 1sz ,mała 1szt. (białe) 3.ARservice (ja we wrocku moge sam odebrac ?) ARservice, jesli mozesz to odbierz przy nastepnym spocie lub na tuningowisku albo na priva np. do Kosy albo Mordulca zeby spytac sie jak. Ja bede wysyalal raczej do ludzi ktorzy nie maja jak odebrac poniewaz mieszkaja poza Wroclawiem. [ Dodano: 26 Kwiecień 09, 19:19 ] 1. euphoria 2.Rybka 318is., duża 1sz ,mała 1szt. (białe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi