dj_drops Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 narazie zaczynam od wymiany uszczelki pod pokrywą zaworów, bo mi chlapie olejem w gniazda świec... potem przyjdzie kolej na sprawdzanie fajek/cewek i ewentualnie czujnik położenia wału, bo słyszałem że takie objawy też mogą być. Mam nadzieje że któryś z kolegów pomoże w diagnozie cewek i pożyczy 4szt :lol: oraz fajki na wszelki wypadek... P.S. wie ktoś może gdzie kupić rolke/łożysko kompresora klimatyzacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Spoko, mam 8 zdrowych cewek u siebie, mozemy przelozyc. Poza tym mam 8 fajeK, sa uzywane wiec nie wiem ktore sa dobre a ktore zle, ale moge oddac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 jak wymienie uszczelki to zarezerwuj którąś niedziele - please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 zwroc uwage podczas wymiany na te gomowe grzybki pod srobami od dekili u mnie byly zmurszale i musialem kupic 22 sztuki tzn wszystkie bo saczyl sie z pod nich tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 już mnie o tym też poinformował mechanik... jak ktoś będzie miał jeszcze jakieś cenne uwagi to chętnie wysłucham żeby się za dużo nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 jak wymienie uszczelki to zarezerwuj którąś niedziele - please Spoko, daj znac tylko wczesniej kiedy skonczysz z uszczelka. A tak poza tym to ostatnio srody i piatki tez mam luzne, wiec jesli pasuje tobie w tygodniu to zapraszam. Od razu skorzystam i przelozylibysmy zegary na probe co? taki maly eksperyment, bo szperam po necie i nie moge znalezc zegarow od 530. aha, i nie boj sie, oddam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paproch Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Witam forumowiczów, czy ktoś ma na sprzedaż może jakieś/jakąś cewke do e36 na dwie śruby boscha? ewentualnie pożyczyć na sprawdzenie zakupiłem nowe świece i ni cholery niechce zagadać na wszystkie cylindry, auto to e36 touring 320i m52b20 Edytowane 28 Czerwca 2013 przez paproch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 po 20zł na allegro kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paproch Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 wstępna diagnoza wykazała, prawdopodobnie, wypalony zawór na cylindrze trzecim, ktoś się może orientuje jakie koszty są z ewentualną regeneracją głowicy? do kogo najlepiej zaprowadzić auto we Wrocławiu? a może jest tu ktoś z co się na tym zna i ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi