Forest Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobra to ja pytanie mam :mrgreen: czy "klubowicz" to każdy na naszej liście czy wybrańcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Forest zdradzasz niespodzianki Jeżeli ktoś się jeszcze waha czy warto przybyć czy nie serdecznie zapraszam naprawdę będzie masa atrakcji. W tym nasze wewnątrzsektorowe co na pewno przyciągnie pozostałych uczestników zlotów na nasz sektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobra to ja pytanie mam :mrgreen: czy "klubowicz" to każdy na naszej liście czy wybrańcy? Chodzi mi o KLUBOWICZÓW a nie uczestników forum ... A atrakcje będą nie małe... Dzisiaj doszła jeszcze jedna niespodzianka :wink: [ Dodano: 5 Czerwiec 09, 10:19 ] sprostowanie: Każdy klubowicz płaci za siebie przy wjeździe i potem się rozliczymy.... (tak bedzie lepiej i prościej) :wink: Jak cos to jestem pod telefonem bo do internetu juz dostępu miec nie będę... 785476571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dobra to szybkie pytanie....jak zostac do JUTRA KLUBOWICZEM ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pytanie_bmw pytanie_bmw pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ja mam jeszcze ważną informacje Jako że chcemy wjechać w kolumnie którą bede prowadzić potrzebuje trzech ochotników którzy zablokują 3 skrzyżowania przez które będziemy jechać do wjazdu. 2 ronda i jedno skrzyżowanie wjerzdzamy z podporządkowanej wiec jaęli chcemy wjechać kolumną trzeba je zablokować. ale o tym jeszcze bede mówić jutro jak sie spotkamy. do jutra <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ja mam jeszcze ważną informacjeJako że chcemy wjechać w kolumnie którą bede prowadzić potrzebuje trzech ochotników którzy zablokują 3 skrzyżowania przez które będziemy jechać do wjazdu. 2 ronda i jedno skrzyżowanie wjerzdzamy z podporządkowanej wiec jaęli chcemy wjechać kolumną trzeba je zablokować. ale o tym jeszcze bede mówić jutro jak sie spotkamy. do jutra <bmw_2> Jak to planuesz zrobić - do zatarasowania trzech pasów ronda między bielanami a auchanem trzeba więcej niż jedno auto w poprzek. To drugie rondo to bez problemu. Proponuję kamizelki odblaskowe - osoby blokujace stają autami w poprzek i zakładają kamizelki to powinno zapobiec jakimś głupim trąbieniom czy próbom ominięcia blokad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie ma problemu znam wrocław i moge blokowac skrzyzowania:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A mnie nie bedzie a znam Wroclaw i chce tam byc... FAK!! P.S. Też wiedziałem o niespodziankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Proponuję kamizelki odblaskowe - osoby blokujace stają autami w poprzek i zakładają kamizelki to powinno zapobiec jakimś głupim trąbieniom czy próbom ominięcia blokad. można i tak chyba każdy z nas ma kamizelke w samochodzie :wink: [ Dodano: 5 Czerwiec 09, 20:47 ] A mnie nie bedzie a znam Wroclaw i chce tam byc... FAK!! Jarek szkołą nie zając nie ucieknie, pucuj fure i dawaj z nami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No to jest ok. Kamizelke mam odblaskową także jutro dzialamy z palkoszem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Z Palkoszem może byc problem bo kojarzę,że będzie miał doczepioną przyczepę kampingową więc blokowanie skrzyżowań może byc w jego wykonaniu niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Z Palkoszem może byc problem bo kojarzę,że będzie miał doczepioną przyczepę kampingową więc blokowanie skrzyżowań może byc w jego wykonaniu niemożliwe to ktos inny to zrobi jest przeszło 40 aut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kurde jak ja żałuje że mnie nie będzie :cry: Tzn będę we Wrocku ale nie dam rady się zjawić - sesja :? <bmw_4> Także życzę wam miłej zabawy <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Misiur damy rade nawet we dwie BUNIE :mrgreen: ale spoko zorganizuje sie ekipe KAMIKAZE <bmw_3> 8) :twisted: widzimy sie na spotkaniu :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 do jutra :wink: 9:00 BIELANY WROCŁAWSKIE POD MEDIA MARKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Panowie i panie-kilka fotek z startu jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ci co nie pojechali liczą na Was pamiętajcie Czekamy na pierwsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 AWV a Ciebie dlaczego znowu nie było??? Co chwile coś Ci wypada albo nie masz kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 pawelorzechowski dzisiaj już miałem zaklepany dzień I wiedziałem od dawna o tym, więc nawet na listę się nie zapisywałem. Nie tym razem to następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nastepnego tez nie bedzie:) Właśnie wróciłem z tuningowiska i jednym słowem powiem. Rozpierdol na maksa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Było syto.Ekipa jak zwykle bawiła się super,pogoda była OK,nawet dobrze,że nie grzało słońce.Dzięki dla Rafałsa za organizację i naprawe powłoki lakierniczej,te środki naprawdę dają radę.Ciotce i Palkoszowi dziękuję za kamping a całej reszcie za super atmosferę i zabawę. bmw_beer :drunk: :gril: Mamy sporo zdjęc ale nie będę ich tu wrzucał by nie robic bałaganu.Powysyłam je Mordulcowi na email.Do nowych kolegów i koleżanek - jak się spotykamy to śmiało podchodzic i siadac z nami,nie trzymac się na uboczu,my naprawdę nie gryziemy :mrgreen: Na początku stoliki porozstawiały się osobno ale później je połączyliśmy i było OK.Pozdrawiam wszystkich i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Było super wszystkim wielkie dzieki za impreze i alasziemu za aparat.)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dopiero na chatę dotarłem:D masakra... zmęczony ale było SUPER !!!!! ekipa pierwsza klasa... najwiekszy sektor... impreza nocna również udana po za małymi incydentami sąsiadów z nami ale wszystko sie dobrze skończyło:D Czekam n a kolejna impreze w udziałem naszego klubu:D <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja pierdziu!!! poprostu było TŁUSTO !!! :D szczególnie nocna imprezka i miny ochroniarzy jak zaczęliśmy ryczeć, bezcenne. Latali jak poparzeni i nie wiedzieli co się dzieje :mrgreen: <bmw_1> . Dzięki wszystkim za zajefajnie spędzony czas i już nie mogę doczekać się następnego spotu <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi