Barnejos Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 33. Bartez 34. Arczik e30 35. Pecet + Kasia 36. Opek e30 37. psiorek e30 38.Barnejos+Kriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jest nowe autko więc ja też wpisuje się na listę rezerwową.. 33. Bartez 34. Arczik e30 35. Pecet + Kasia 36. Opek e30 37. psiorek e30 38.Barnejos+Kriss 39.mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A tak a pro po chłopcy waszych dresów Lodówka przenosna załatwiona,projektor bedzie, jeszcze kołuje wielki "namiot" (aby mozna było się przed słonkiem gdzies schowac) ! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haward Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A tak a pro po chłopcy waszych dresów Lodówka przenosna załatwiona,projektor bedzie, jeszcze kołuje wielki "namiot" (aby mozna było się przed słonkiem gdzies schowac) !Pozdrowionka czyli będą 2 namioty . . . <bmw_1> bo jak już wcześniej wspominałem też zabieram namiot . . . bmw_beer pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 do dresików obowiązkowo koszulki maxbimera (kto ma)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 do dresików obowiązkowo koszulki maxbimera (kto ma)! Nieee no jak to będzie wyglądało? :mrgreen: poki nie wysiądziemy to może ale potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 No to bez dresów i koszulek nie wpuszczamy na sektor :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 No to bez dresów i koszulek nie wpuszczamy na sektor :lol: :lol: :lol: bez kitu skąd ja teraz szelesta wytrzasne? :mrgreen: [ Dodano: 29 Maj 09, 18:55 ] padł jeszcze pomysł tygodniowego przypakowania i zgolenia się na łyso :mrgreen: jacyś chętni? heheh :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 No to bez dresów i koszulek nie wpuszczamy na sektor :lol: :lol: :lol: bez kitu skąd ja teraz szelesta wytrzasne? :mrgreen: [ Dodano: 29 Maj 09, 18:55 ] padł jeszcze pomysł tygodniowego przypakowania i zgolenia się na łyso :mrgreen: jacyś chętni? heheh :drunk: No myślałem ze to jest oczywiste Reasumując zeby nie było osób które nie spełniaja w/w kryteriów nie wpuszczamy na sektor : dresik obowiązkowy (przy wjeździe będziemy sprawdzali liczbę pasków) łańcuch (minimalna średnica oczka 10mm ) trzeba byc przypakowanym (minimum tydzień będziemy sprawdzać karnety z siłki ) jesli nie naturalnie to chociaż chwilowo trzeba się przystrzyc na "zero" I zeby poznie nie było zdziwienia jak ktos zostanie pod bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A mam pytanie mozna ubrać "gumowce filcaki " spodnie w kratę , koszulka chyba tez w kratę , kapelusz słomiany aha łańcuchy mam dwa z wózków od hiper marketów sa za darmolca wiec co. Co do fryzury na łyso założę balona białego na głowę pod kapelusz co do siłki zabiorę widły lub grabie powinno styknać... Bo nie mogę nigdzie nabyć srebrnego dresu pod kolor auta i paski 1 "nic" i nagle 8 pasków jak gdzies zobaczę to na pewno bede w dresikach dobra to jest takie pytanie i jakie buty do tego "adidaski" czy pikolaki :?: :?: :arrow: uklon_bmw :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 aha łańcuchy mam dwa z wózków od hiper marketów sa za darmolca wiec co... o jaaaa... Alaszi to Ci się udało!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 łańcuchy mam dwa z wózków od hiper marketów Bueheh nie no wiadomo , ludzie się dorabiają bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 aha łańcuchy mam dwa z wózków od hiper marketów sa za darmolca alaszi ja jakis czas temu kupiłem w castoramie na metry taki wyglądający jak złoty, fakt że na metr wychodzi 6 oczek ale wygląda zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 a co ze szklanymi drzwiami? mam zakladac? zeby ladnie dresik sie prezentowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Wiece cooo... no jak można... a znaczki M power??!!!!! każdy musi mieć na klapie:D i to jak mamy Serie 5 to znaczek M3 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Może być tak [ Dodano: 30 Maj 09, 13:15 ] Jak to zobaczyłem to musiałem to sfotografować haha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Może być tak Jak to zobaczyłem to musiałem to sfotografować haha!!!! Widziałem to na własne oczy ale na Fiacie Marea Zazwyczaj odwrócenie znaczka powoduję przyrost respektu o 2 poziomy i 14,1 KM mocy dla auta - więc na tuningowisku pewnie okaże się furorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ej elegancka nie emka tylko wuka to jest moc dresiki podstawa ale mysle ze nasze klubowiczki tez przyodzieja sie w dresiki ha ha ha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Oj dresiarze,dresiarze...Jeśli tak się wkręciliście w temat to może do cykli spotów obok nocnego bujania po Wrocku dorzucimy DresParty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Śliwa jak się jednoczymy to się jednoczymy. Klubowiczki tez zakupią dresiki, takie ze sklepu "wszystko po 5 złoty" Tam rownież widziałam ze mozna dresiki kupic Do dresików nałozymy szpileczki ... He he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 skoro ma być totalna wiocha to chyba normalnie się trzeba będzie zaopatrzyć w różowy dresik hehehh :mrgreen: a co z damskim odpowiednikiem łańcucha od krowy? też mamy przyodziać? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 a co z damskim odpowiednikiem łańcucha od krowy? też mamy przyodziać? happy_bmw nie nie tu bede stosowane linki holownicze pomalowane w złoto,srebro jak kto woli :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 no dresik dresikiem mam stosowny strój ale mam nadzieje ,że znajdzie się miejsce dla mojego longera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Co Miejsca spotkania to sprawa wygląda następująco : USTAWKA O GODZ 8:30 POD MEDIA MARKT NA BIELANACH WROCŁAWSKICH I wszyscy wyruszamy kolumną na impreze gdzie ja juz bedę na was czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 podajcie kto znacie dokładny adres Media Marktu żebyśmy nie błądzili happy_bmw al. Karkonoska 85?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi