Rafałs Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 To jest najlepsze miejsce na tuningowisku <bmw_3> Ciesze sie ze juz dostaliśmy ostateczne potwierdzenie sektora :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 No to zapowiada sie konkretnie :gril: bmw_beer :drunk: zwłaszcza :drunk: I taka sprawa robimy jakąs prezentacje audio-video ? bo w tej sytuacji przydałby sie projektor z laptopem ............... i Maxbimmer Night Party bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 ja mam ścianę pod projektor jak coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 1.Rafałs 2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24, litwa + osoby towarzyszące w liczbie 1-3 25. Fiq + Młody na 90% 26. Sopelllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 1.Rafałs 2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24, litwa + osoby towarzyszące w liczbie 1-3 25. Fiq + Młody na 90% 26. Sopelllo 27. Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 tak tak jestem za nigt party ale tez musialo by byc dobre karaoke happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ale tez musialo by byc dobre karaoke Hehe Śliwa pracujemy nad tym , .... jak anioła cień .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Potrzebny projektor do wyswietlenia tego karaoke , wiec ktokolwiek szłyszał ktokolwiek wie -> Poszukujemy projektora :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Chciałem wspomnieć, że każde auto będące na naszym sektorze powinno być czyste i wymyte... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ale tez musialo by byc dobre karaoke Hehe Śliwa pracujemy nad tym , .... jak anioła cień .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Potrzebny projektor do wyswietlenia tego karaoke , wiec ktokolwiek szłyszał ktokolwiek wie -> Poszukujemy projektora :drunk: Nic nie obiecuję ale postaram się znowu załatwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ale tez musialo by byc dobre karaoke Hehe Śliwa pracujemy nad tym , .... jak anioła cień .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Potrzebny projektor do wyswietlenia tego karaoke , wiec ktokolwiek szłyszał ktokolwiek wie -> Poszukujemy projektora :drunk: Nic nie obiecuję ale postaram się znowu załatwic... jak coś to ja mogę zwiąść na siebie odpowiedzialność opieki nad sprzętem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 tak tak night party musi być !! hehe fajnie by było jak by sie udało załatwić ten projektor można by było puszczac filmiki z naszych spotów happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 W poniedziałek porozmawiam z szefem i dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 dobrze by bylo zeby zalatwic ten projektor bo ja juz ucze sie piosenek fila :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 hehe :mrgreen: widzę ze nas ostatnio sporo ominęło że nie zostaliśmy na noc happy_bmw zaczynam się cieszyć coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 hehe :mrgreen: widzę ze nas ostatnio sporo ominęło że nie zostaliśmy na noc happy_bmw zaczynam się cieszyć coraz bardziej http://www.maxbimmer.pl/date/2008/06/?nggpage=4 Hyhy w sumie impreza sie rozkreciła pod wieczór , toczek się ujawnił ze swoimi zdolnościami parapsychologicznymi , gyrosa nam przywiezli , deszcz popadał to browar sie schłodził , dobre klimaty były . A tak na marginesie to do dzis nie wiem kto mi namiot rozstawił ... Tak czy siak WIELKIE DZIEKI mu za to bmw_beer :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 hehe :mrgreen: najbardziej żałuję że mnie nie było przy interwancji sekiuritate'ów happy_bmw i buchnięciu komuś stolika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 hehe :mrgreen: najbardziej żałuję że mnie nie było przy interwancji sekiuritate'ów happy_bmw i buchnięciu komuś stolika... Oj tam od razu buchnięciu Pozyczylismy na chwile :lol: Nawet gładko poszło ... ... niestety rano było trzeba było to zakaturlać spowrotem , mimo braku 17tki nasadowej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 z pewnością łatwiej było przytaszczyć niż zakaturlać właścicielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 z pewnością łatwiej było przytaszczyć niż zakaturlać właścicielowi Hmm odkaturolywanie na miejsce trwało zdecydowanie dłużej niż demontaż + transport + montaż w naszym sektorze (a wszystko po ciemku) :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 czemu ja się temu nie dziwie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 -------------------------------------------------------------------------------- LISTA: 1.Rafałs 2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24, litwa + osoby towarzyszące w liczbie 1-3 25. Fiq + Młody na 90% 26. Sopelllo 27. Dziki 28. Jasiu (swoim compactem z szoferem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 heh, a szofer Jasia z konieczności czy funkcyjny? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 z koniecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 o jaaaa, on dalej nie zrobił plakietki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi