Pecet Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 1.Rafałs 2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy Dobra ekipa sie zbiera (zobaczymy co nawywijamy ) 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24. Pecet + Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 1.Rafałs2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy Dobra ekipa sie zbiera (zobaczymy co nawywijamy ) 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24, litwa + osoby towarzyszące w liczbie 1-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 1.Rafałs 2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24, litwa + osoby towarzyszące w liczbie 1-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 w sumie mi tak przyszło do głowy... moze byśmy nasze "stoisko" urozmaicili jakąś tańczącą skąpo ubraną panią :mrgreen: ? Nie mam niestety namiarów na takowe i nie wiem ile kosztują, ale fajnie by było, no i gawiedź by sobie popatrzyła :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 w sumie mi tak przyszło do głowy... moze byśmy nasze "stoisko" urozmaicili jakąś tańczącą skąpo ubraną panią :mrgreen: ?Nie mam niestety namiarów na takowe i nie wiem ile kosztują, ale fajnie by było, no i gawiedź by sobie popatrzyła :mrgreen: bmw_beer http://www.modeleimodelki.com/index.php?o=modelka,179 Tylko poszukaj takich we Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 w sumie mi tak przyszło do głowy... moze byśmy nasze "stoisko" urozmaicili jakąś tańczącą skąpo ubraną panią :mrgreen: ?Nie mam niestety namiarów na takowe i nie wiem ile kosztują, ale fajnie by było, no i gawiedź by sobie popatrzyła :mrgreen: bmw_beer coś mi się zdaje że narażasz się Maxbimmerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Naraża to mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 hahaha:D:D:D :party: :mrgreen: nie no juz bez przesady:D jak jakaś dziewczyna będzie sobie chciała zatańczyć to zatańczy:D nie będziemy brać ty za $$$ Trzeba wychodzić z założenia " Jestem za młody i za piękny , żeby za to płacić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 w sumie mi tak przyszło do głowy... moze byśmy nasze "stoisko" urozmaicili jakąś tańczącą skąpo ubraną panią :mrgreen: ?Nie mam niestety namiarów na takowe i nie wiem ile kosztują, ale fajnie by było, no i gawiedź by sobie popatrzyła :mrgreen: bmw_beer to jest juz załatwione ha ha ha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 HAHAHA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 dawno sie nie pokazywałam to chyba czas najwyższy happy_bmw 1.Rafałs 2.Mordulec 3.Forest&Młoda 4.Fabian Turała 5.przemo_wrc 6.BANAN & Ania 7.MAT &Marta moze na 2 auta. 8.BROWARON (Toczek) 9.Dread i spółka:) 10.mariusz13+ 3 osoby 11.Alaszi Ja nie odpuszczę tej imprezy 12.sliwa+cyc (z karpacza) 13.dj_drops 14. AKASHA & Palkosz1 15. Misiur+Ewelinka Oczywiscie wezme przedłużacz 35 metrowy:P 16.Rafcik & Żaba 17. Emar i Aga 18. pawelorzechowski 19. Krzysiek "kozin" Kozina - też bedę!! 20. Borsuk 21. Goglin 22. RafałE36 23. dawidjawor + 4osoby 24, litwa + osoby towarzyszące w liczbie 1-3 25. Fiq + Młody na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Borsuk chyba forum pomyliles :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 na każdych targach motoryzacyjnych czy wystawach tuningowych są hostessy wiec nie wiem co w tym złego :> skąpo ubrane a topless czy nagie to różnica http://www.v10.pl/Dziewczyny,na,salonie,Geneva,Motor,Show,2009,galeria,1051.html wiadomo ze hostessy przyciągaj więcej widzów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ależ ja się nikomu nie chciałem narażać. Żeby było sprawiedliwie, panie mogą czipendejlsa jakiegoś zaprosić. Zwracam uwagę iż dla gawiedzi zwanej też motłochem takowe atrakcje proponuję. Kompletnie nie przemyślałem faktu iż to nasze beemki oraz maxbimerki (czy nie pomyliłem kolejności?) będą przyciągać tłumy :mrgreen: Niniejszym przepraszam, i choć propozycję podtrzymuję to przypominam że posty pisane po spożyciu nie liczą się :mrgreen: EDIT - o właśnie, Kosa odpowiednio ujął temat i me zamiary. Drogie panie, jesteśmy facetami - nas kręcą samochody i kobiety (czy nie pomyliłem kolejności?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 na każdych targach motoryzacyjnych czy wystawach tuningowych są hostessy wiec nie wiem co w tym złego :> no własnie są na miejscu.. tym bardziej nie rozumiem pomysłu wynajmowania. Maxbimmerki które bedą na miejscu dadza rade same :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Panowie jeszcze będzie tak, że trzeba będzie naszych Maxbimmer-ek pilnować bo inni będą je chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 tym bardziej nie rozumiem pomysłu wynajmowania nikt nie powiedział że będą wynajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Kosa chcesz kupować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a jakby "same: się zgłosiły albo z polecenia to co ? zresztą nie mówię nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Same rozumiem, ale z polecenia Kosa bmw_beer Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: [ Dodano: 12 Maj 09, 11:44 ] dziewczyny my im pokażemy co :wink: ? tak będą stali :shock: :shock: :shock: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a ja sie więcej nie wypowiem na temat dziewczyn.... pożyjemy-zobaczymy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a ja sie więcej nie wypowiem na temat dziewczyn.... pożyjemy-zobaczymy :mrgreen: bmw_beer bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Na stronie Tuningowisko.pl lekki updejt , nowe info co do przebiegu całej imprezy itd itp Sobota 06.06.2009 10:00 – Oficjalne otwarcie Zlotu, rozpoczęcie zapisów do konkurencji 11:00 – Start eliminacji Wojny PP 12:00 – Konkurencja KJS-1 13:30 – Prezentacje 14:00 – Eliminacje PALENIE GUM 16:00 – Konkurencja KJS-2 18:30 – Ogłoszenie wyników, wręczenie nagród Niedziela 07.06.2009 9:00 – Otwarcie II dnia Zlotu, zapisy do konkurencji 10:30 – Konkurencja KJS-3 12:30 – Eliminacje PALENIE GUM 14:00 – Prezentacje, MEGA konkurs 15:00 – Konkurencja KJS-4 17:00 – Ogłoszenie wyników, wręczenie pucharów i nagród 18:00 – Zakończenie Zlotu No i z tego co wrzucili to wygląda na to ze rzeczywiscie bedziemy w samym centrum imprezy praktycznie przy scenie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi