Rafałs Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ej rafal zielone to moze byc moje bo w nocy sobie gdzies poszlo ale wez do nysy ja wezme piwo i sie dogadamy happy_bmw bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 fajna fotka maxbimmerowskich bmw http://moteo.pl/grupa/Targi-motoryzacyjne-936/news/Tuningowisko-galeria-zdjec-278 hehehe :mrgreen: a jakiż to śliczniusi compaccik na pierwszym planie... ciekawe czyj? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 fajna fotka maxbimmerowskich bmw http://moteo.pl/grupa/Targi-motoryzacyjne-936/news/Tuningowisko-galeria-zdjec-278 hehehe :mrgreen: a jakiż to śliczniusi compaccik na pierwszym planie... ciekawe czyj? :mrgreen: Młoda stwierdziła,że to jakiejś sympatycznej,uśmiechniętej dziewczyny która taka w porządku była :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 fajna fotka maxbimmerowskich bmw http://moteo.pl/grupa/Targi-motoryzacyjne-936/news/Tuningowisko-galeria-zdjec-278 hehehe :mrgreen: a jakiż to śliczniusi compaccik na pierwszym planie... ciekawe czyj? :mrgreen: Młoda stwierdziła,że to jakiejś sympatycznej,uśmiechniętej dziewczyny która taka w porządku była :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehe i vice versa :mrgreen: pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martita Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 hehehe widzę że w przyrodzie nic nie ginie... czasem tylko zmienia właściciela <bmw_1> i kolor:P ja zgubiłam 10 piw! :mrgreen: 1 redd's, 6-cio pak carlsberga i 3 desperadosy <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 i kolor:P ja zgubiłam 10 piw! :mrgreen: 1 redd's, 6-cio pak carlsberga i 3 desperadosy <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> hahaha mnie zginęło 12 Piastów, jedna Finlandia i wino... Finlandie znalazłem na mapie na póónoc od PL, co do reszty nie mam pojęcia gdzie jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 hahaha mnie zginęło 12 Piastów, jedna Finlandia i wino... Finlandie znalazłem na mapie na póónoc od PL, co do reszty nie mam pojęcia gdzie jest :mrgreen: hehee... winem poraczyłeś mnie i koleżanki jak się moje skończyło ale wiem że tylko zaczęłyśmy je pić... :mrgreen: co z resztą to nie wiem pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 mnie zginęło dużo więcej niż powinno aby było przyzwoicie i abym mógł bez stresowo wracać do domu, teraz pytanko z mojej strony: zrzucamy się na klubowy alkomat?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 hej imprezka była świetna...hmmm my zostawiliśmy talerz widelec ketchup majonez i grill hehe....dziękujemy za grillowane kiełbaski za wycieraczkami :mrgreen: (dowiem się kto to? ) pozdrowienia dla wszystkich! do następnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ...zrzucamy się na klubowy alkomat?? :mrgreen: Właśnie gadaliśmy na ten temat z Mordulcem... Może żeby nie rozprawiać na ten temat tutaj założe nowy temat. I wtedy coś się ustali, zrobi liste chętnych do składkii. hehee... winem poraczyłeś mnie i koleżanki jak się moje skończyło ale wiem że tylko zaczęłyśmy je pić... co z resztą to nie wiem tak, tak pamiętam i to tylko oznacza, że zostało zaaplikowane właściwie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martita Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ad zgub to jeszcze zgubiliśmy Saja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A ja mam czyjeś dwa noże... Po za tym spox impreza :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeśli masz z Ikea taki krótki z czarną rączką to mój zapomniałam go zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Sortuje sortuje i normalnie gleba ......................... Sliwomix na tuningowisku poprostu rządzi uklon_bmw :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Sortuje sortuje i normalnie gleba ......................... Sliwomix na tuningowisku poprostu rządzi uklon_bmw :lol: bmw_beer No a powiedz kiedy on nie rządził chyba tylko jakby go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 a masz tam gdzieś na zdjęciu moje wozidełko? bo znowu się nie załapie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zdjec jest dosc sporo , jutro mam jeszcze dostac foty od Borsuka i wtedy sie poskłada to wszystko razem i wrzuci galerie na strone :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 mordulec wstrzymaj sie jeszcze troche bo ja mam teś sporo zdjęć i filmiki jak jechaliśmy kolumną do wjazdu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja też mam... juz wysyłam [ Dodano: 11 Czerwiec 09, 16:52 ] na jakiego mejla wysłać foty i filmiki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOREST JUNIOR Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Impreza była super bmw_beer ,ekipa świetna <bmw_2> ,atmosfera wyśmienita <bmw_1> .Byłem pierwszy raz i powiem szczerze,że nie sądziłem iż będzie tak kozacko.Pozdrawiam wszystkich z którymi się bawiłem i wszystkim dziękuję za zabawę.Brat coś wspominał o Nysa Samer Patrol happy_bmw ,raczej na 100% będziemy z Kasią. [ Dodano: 11 Czerwiec 09, 18:55 ] Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Siema, nie mogę przeżyć, że nie zostałem na noc ale na Summer Patrol będę bankowo tylko dajcie znać kiedy bo trzeba sobie poplanować weekendy. Pozdro dla wszystkich i do zobaczyska. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dobra foty poszły w paczce na serwer łącznie 770 sztuk a sortowałem z 1tyś :lol: Mysle ze jutro Krzysiek dołaczy do galerii kolejny rodział historii :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 sory Mordulec, ale nie chciało mi się wybierać. Mam nadzieję że nie wziąłeś byle szmelcu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 sory Mordulec, ale nie chciało mi się wybierać. Mam nadzieję że nie wziąłeś byle szmelcu :mrgreen: Spoko , poprzebierałem troche , takie totalne "wpadki/wypadki/przypadki" powywalałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Siemanko wszystkim! Pierwszy raz na waszej imprezie i REWELACJA!!!! Razem z Marlena i Michalem czekamy juz na nastepna. pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi