haward Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 co tu dużo pisać było zajebiście, ekipa super , bawiłem sie doskonale . . . czekam z niecierpliwością na nastepny zlot/spot . . . :gril: Ps. dziękujemy z Anią oraz kolegą za super zabawę i za pomoc jeśli chodziło o sprawy techniczne buni . . . <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja też wróciłem cały i w jednym kawałku. Relacja myślę ,że słowa tego nie oddadzą mimo 2 incydentów było mega, Ci co nie byli mają czego żałować. Wrażeń nie zabrakło, nawet DJ mieliśmy Wetetetete też wyszło pierwsza klasa. Krótko mówiąc uważam ,że część nocna imprezy była nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wetetetete też wyszło pierwsza klasa. Krótko mówiąc uważam ,że część nocna imprezy była nasza Mi każdy cos na silniku kładł i patrzył jak tańczy hehehe a kolega ział we mnie ogniem ale akcje zrobilismy pierwsza klasa:D az sie ludzie zbiegli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 kurcze ja tylko żałuję ,że moja buma była tak daleko od pozostałych bo zastawiała przyczepę ale łetetete było i średnia i spaliła sobie benzynki jak trzeba, przedmuchana została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mnie troche ominął sam dojazd do tuningowiska ponieważ pojechałem po Śliwe, który zgubił pasek alternatora:P Dlatego czekam z niecierpliwością na jakiś materiał (foto, video) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Powiem wam ze do tej pory jeszcze mnie telepie delirium ale wielkie dzieki za bibe. <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Forest, wiesz pierwszy raz to zawsze jakaś "nieśmiałość" jest ale później... Jednym słowem zajebisty klimat !!! Dzięki i do następnego - mam nadzieję że na następnym zostaniemy do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 dzieki wszystkim tym którzy byli a tym co nie byli powiem tylko ŻAŁUJCIE :!: :!: :!: impreza na kozaku, sponsor pewnie też zadowolony bo widziałem że zainteresowanie preparatami było jeśli chodzi o impreze nocną to cała reszta sie schowała, zniszczyliśmy wszystkich, DJ grał strobo też zrobiło swoje a moja akcja o 22 ( łetetete, awaryjne i klakson) przyszły już chyba do tradycji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tak w ogóle to z tego co pamiętam :mrgreen: to z karaoke lipa wyszła :? a szkoda bo sporo ludzi sie dopytywało, ale co sie odwlecze to nie uciecze :mrgreen: niedługo zaczniemy sezon Summer Patrol wiec nadrobimy bmw_beer P.S. Jeszcze wielkie dzieki dla tych co blokowali rondo jak jechaliśmy do wjazdu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 pewnie teraz wszyscy odsypiają :wink: muszę zobaczyć ale być może też będę miał jakieś fotki (nie byłem niestety fotografem) to też doślę mailem. btw. na youtube.com jest już jakiś filmik z tuningowiska 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jesli chodzi o samo tuningowisko to wlasciwie nie miało ono zbytnio wiekszego wpływu na naszą impreze w gruncie rzeczy bardziej mi sie podobało poprzednio czyli 9 zlot nie wiem co w tym 10 miało byc takiego szczególnego , jakis Gines mial przyjechac ale chyba nie dotarł , moze korki były na hallera ... :lol: Ogólnie sama impreza sredniawa , nic specjalnego co by mnie jakos zaskoczyło sie nie działo , ot zwykłe palenie kapcia (słaba widocznosc chyba ze ktos miał drabine :lol: ) KJSy troche przeciągniete w czasie i tez jakos tak bez polotu bo wlasciwie dobrych szoferów to nie było za wielu , sam fakt ze goscie subarynami wykrecali czasy o 2 sek lepsze niz gosc w maluchu (dla ktorego duzy szacuneczek za umiejętności uklon_bmw ) Do dobrze jeżdzących mozna jeszcze zaliczyc goscia ze srebrnej CRX , zielonego CIVICA coupe i czarnego corrado , natomiast totalna porażka ludzi ktorzy mieli przeszło 200 kucy , napęd na 4 buty a czasy krecili na poziomie malucha 126p Wojna północ-południe no trudno to nazwac wojną raczej taka potyczka bym powiedział jakichs szczególnie zbajerowany autek nie było ( opel combo jedynie mi sie podobał ) nie pamietam ktore miejsce zajął ale był niezle zrobiony z zewnatrz i fajnie "sapał" uklon_bmw Aaa i mielismy niezłą polewke z auta o kryptonimie jesli sie nie myle D7 AMG ktore było zwykłym mietkiem z siatexowymi zderzakami i zegarami do 260kmh ale postalismy z 5oul'em przez chwile to ludzie sobie foty robili podniecając sie jakiż to piekny łoryginalny AemGie w sumie to jak dla mnie to tylko to Gie sie zgadzało z rzeczywistością :lol: No ale starczy narzekania , rewelacji jak na jubileuszową impreze nie było ale dramatycznej lipy tez nie było , impreza raczej taka średnia :wink: Natomiast jesli chodzi o nasz sektor to mielismy najwiekszy na całym tuningowisku zapełniony praktycznie w 100% (w sobote rano były lekkie problemy z zaparkowaniem wszystkich ale sie udało) przez 2 dni przewineło sie przez nasz sektor około 60 beemek wiec mozna smiało napisac ze jako MARKA zdominowalismy całą impreze , hondziawek i vw było sporo ale jednak mocno rozproszone po całym terenie. A co do imprezy po imprezie to tak jak rozmawialismy z Martą gdyby ktos przyjechał jako wolny strzelec(bez klubu) i gdzies tam sie rozlokował to od 18tej nie miał by kompletnie nic do roboty .... a u nas dopiero impreza sie rozkreciła koło 21 polecialy klipy , zagrał DJ , potem przerodziło sie to w lekkie disko-miks-polewka-party Śliwa w dresiorze i okularach a'la kierowca PKSu wymiatał , mozna powiedziec ze został jednogłośnie okrzykniety królem parkietu (w sumie to był asfalt i kostka ) ale nie detronizujmy naszego króla uklon_bmw :drunk: Do nowych kolegów i koleżanek - jak się spotykamy to śmiało podchodzic i siadac z nami,nie trzymac się na uboczu,my naprawdę nie gryziemy No tak jak Forest pisze , wiadomo pierwszy raz bywa trudny bo to wyskoczy taki Śliwa dresiarz i sie nowi ludzie powystraszą , ja raczej z kazdym kto przyjechał do nas na sektor sie przywitałem i zamieniłem pare słów , jesli kogos pominełem to nie było to celowe a z kim sie nie przywitałem to WITAM się teraz i dzieki za wspolną zabawe <bmw_2> bmw_beer :drunk: jeśli chodzi o impreze nocną to cała reszta sie schowała, zniszczyliśmy wszystkich, Faktycznie Najt-Part wyszło konkretnie , raczej tylko u nas cos sie działo i sporo osób tez zaglądneło i troche sie u nas pobawiło przy dzwiekach Filaaaa i nie tylko :lol: a moja akcja o 22 ( łetetete, awaryjne i klakson) przyszły już chyba do tradycji Banan o ile mnie pamiec nie myli to Alaszi zaczął sie bawic w odcinke a pozniej to potoczyło sie jak domino i w pewnym momecie wiekszosc aut leciała na łytytyty ogólnie trudno opisac wrazenia z czegos takiego , to poprostu trzeba przezyć bmw_beer Co do materiału z imprezy to mam około 40 minut na kamerze , niestety tym razem byłem bez aparatu wiec licze na reszte obecnych i prosiłbym o podesłanie fotek do mnie na maila -> mord@go2.pl z góry dzieki wielkie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Banan o ile mnie pamiec nie myli to Alaszi zaczął sie bawic w odcinke a pozniej to potoczyło sie jak domino No zgadza sie że alaszi bo jemu pierwszemu powiedziałem żeby już zaczynał. Ja to zapoczątkowałem rok temu też o 22 i w tym roku już rano mówiłem że takie coś znów będzie miało miejsce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Banan o ile mnie pamiec nie myli to Alaszi zaczął sie bawic w odcinke a pozniej to potoczyło sie jak domino No zgadza sie że alaszi bo jemu pierwszemu powiedziałem żeby już zaczynał. Ja to zapoczątkowałem rok temu też o 22 i w tym roku już rano mówiłem że takie coś znów będzie miało miejsce :wink: No własnie mnie to zastanawiało po jaką cholere tak wcześnie zaczynamy , tradycją zawsze było łetetete o godzinie 0:00 tak jak pierwszy raz miało to miejsce pare lat temu w hradecu na matador tuning party i na zlotach w toruniu w sierpniu. A w zeszłym roku na tuningowisku to z tego co pamietam to własnie czekalismy do 0:00 z łetetete <bmw_1> bmw_beer Banan a Ty wogule masz odcinke w dizlu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Banan a Ty wogule masz odcinke w dizlu ? Hehe Ikarus się kręci do nieskończoności.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bardzo chciałem wszystkim podziekowac za wspólną zabawę <bmw_2> Jak dla mnie było swietnie... wszystko wyszło tak jak sobie wyobrażałem :mrgreen: Tylko mały problem koło 3 w nocy mnie dobił (mój bezpiecznik) ale szybko znalazł sie nowy i wszystko ruszyło dalej :wink: Co do samego łeeen teee teeeeee to nie da się tego opisac- dobrze że Mordulec to nagrał czekam juz na filmik i do zobaczenia w >>>> NYSIE OCZYWIŚCIE :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja rowniez dziekuje za wspolna zabawe i grillowanie Wrazenia sa nie do opisania.... Mozna tylko napisac oby takie imprezy byly "czesciej" i coraz "lepiej" na nich bylo Pozdrowionka dla wszystkich <bmw_3> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Banan a Ty wogule masz odcinke w dizlu ? no raczej że mam :mrgreen: też robiłem łetetete i taka czarna plama została za moim autem :mrgreen: hehehe ale rok temu też o 22 było łetetete bo do 0:00 nie wszyscy by dotrwali. rok temu było o 22 i o 0:00 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ojjj taaa... impreza niewąska :mrgreen: samo tuningowisko kulawe ale to co się u nas działoooo... :drunk: pozdrowienia dla wszystkich i dzięki za świetną imprezę, do następnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mordulec a kiedy zrobisz filmik ? ja wiem że to jest dużo roboty i czekasz na fotki od wszystkich, ale juz sie doczekac nie moge jak i pewnie cala reszta obecnych... :wink: [ Dodano: 8 Czerwiec 09, 14:07 ] I tak przy okazji chciałem podziękowac firmie BLASCAR (GLARE) za miłą współpracę i za zrobienie nam paru autek... myśl że wszystko wyszło dobrze, a i zainteresowanie nie było małe W IMIENIU KLUBU CHCIAŁEM PODZIĘKOWAC ZA CAŁĄ FLAGĘ I BANER <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 również dzięki za super zabawę <bmw_2> ekipa maxbimmera nie zawiodła ale jak są super ludzie to i zabawa jest the best :drunk: co do tuningowiska to jak pisał Mordulec w zeszłym roku jakoś bardziej mi się to widziało ten rok niczym nie zachwycił tym bardziej że to jubileusz ale może kryzys miał wpływ i na Tuningowisko Niech żałują ci co nie byli Ja i Ela bawiliśmy się świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bmw_beer a to namiastka tego co się działo resztę zdjęć około 150 wyśle Mordulcowi na maila co by bałaganu nie robić [ Dodano: 8 Czerwiec 09, 14:53 ] jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 same tjuningowiska bez rewelacji zadnych atrakcji a co do imprezy maxbimmera to ci co byli to wiedza i powiedza ze czadowa szkoda tego karaoke ale nic nie bylo stracone.Nocne baletki pierwsza klasa.Wielkie dzieki dla Pawła Orzechowskiego za podwozke klucze i pomoc a dla reszty za udana impreze pozdrowionka i czekamy na nyse oj sie bedzie dzialo :mrgreen: [ Dodano: 8 Czerwiec 09, 16:07 ] a jeszcze jedno kierownik sklejaj cos jakis klipik bo musze to zobaczyc he he he problem jakis 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja byłem tylko chwile odebrałem koszulke i popatrzylem na palenie laczków i KJSy a tu wozik mój i kolegi z wrocka... po lekkiej modyfikacji w PSie :lol: http://img194.imageshack.us/img194/5514/obraz086as.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tylko mały problem koło 3 w nocy mnie dobił (mój bezpiecznik) ale szybko znalazł sie nowy i wszystko ruszyło dalej :wink: Rafał, w tym miejscu za bezpiecznik trzeba podziękować kolegom (chyba) z GT Nemesis <bmw_1> Jesteś pewny, że to była 3 w nocy? myślałem, że to było wcześniej ale z drugiej strony to mój stan wskazywał na nadmierne sporzycie alkoholu w zbyt krótkim czasie więc wszystko możliwe <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tylko mały problem koło 3 w nocy mnie dobił (mój bezpiecznik) ale szybko znalazł sie nowy i wszystko ruszyło dalej :wink: Rafał, w tym miejscu za bezpiecznik trzeba podziękować kolegom (chyba) z GT Nemesis <bmw_1> Jesteś pewny, że to była 3 w nocy? myślałem, że to było wcześniej ale z drugiej strony to mój stan wskazywał na nadmierne sporzycie alkoholu w zbyt krótkim czasie więc wszystko możliwe <bmw_3> Racja to było chyba koło 23:D pamietam jak śliwa jeszcze szukał takiego u siebie w aucie chyba:D chyba ze padł jeszcze raz to tego juz nie pamiętam:D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tuningowisko ogólnie do bani ale to co się działo u nas to masakra straszna bmw_beer rano miałem bardzo Ciężko ale warto było z wami popić :drunk: Łetetete bardzo udane <bmw_1> Pozdrawiam i nie mogę się doczekać następnego spotkania <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Haha tak! to ja! Ten w zielonej polówce na rzutniku :mrgreen: Hehe można powiedzieć ze byłem tam z Wami! Albo tak Wam mnie brakowało że postanowiliście mnie sobie wyświetlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi