Proper1986 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam wszystkich <bmw_2> Ostatnio śmigałem sobie po necie w poszukiwaniu przerobionych i stuningowanych E34 i oto co znalazłem <bmw_1> jest tego dużo więcej ale niestety ilość załączników na forum jest ograniczona:( Jeżeli ktoś byłby zainteresowany innymi fotami piszcie obione81@wp.pl <bmw_1> P.S. co myślicie o tuningu E34?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moje zdanie takie : 1 zdjecie ujdzie w tloku ... Reszta to jest totalne bez guscie przerabiania aut . Co do jeszcze jednej foty z wnetrzem wisniowym , bylo takie wypuszczane orginalnie . W bardzo rzadkich wersjach . Co myslimy o tuningu E-34 ... O gustach sie nie dyskutuje , kazdy ma swoje podejscie do tego co zrobi z autem . Nie mniej jednak wiekszosc pewnie postawi na german style . Moje zdanie jest na pewno takie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jestem tego zdania co poprzednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 moim zdaniem 1sza jest spoko i jeszcze ta z 7mego zdjecia sie nadaje a reszta to poracha kompletna... Okej ale z 7 zdjecia bym wyrzucil tylni zderzak progi i to z szyby tylniej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 3,4,6 przesadzone, ale reszta ok. mysle ze tego auta nie trzeba za duzo przerabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 popieram ''po całości'' nr1 najlepsza a reszta wydaje się zbędna happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nr 1 i 7 fajen sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 3,4,6 to w MAD MAX'ie spokojnie mogłyby zagrać :lol: 1 najładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 1 OK Reszta to jakies szpachlowozy i VT <bmw_3> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 1 OK 1 tez mi wyglada na VT : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PłotekDDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 1 ok reszta profanacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 1 fajna... z ostatniej to tylko kilka elemetów pasuje <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka3088 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 mi sie podobaja przerobione e34,najbardziej podobaja mi sie 1 i 3 ostatnie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a mi tam sie podoba 5:)tylko i wylacznie !! bmw to nie choinka ze mozna zakladac ozdoby <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 U jedna na SHHELBY zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi