Chacko e30 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 robie swapa w swojej e30 z m40 na m20 podobno w e30 gdzies jest rozgałeżnik w elektryce zeby odpiąć wiązke m40 i podpiąć tą wiązke elektryczna z m20.jest cos takiego?? jak ktos by mógł podpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutek Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ja mam taki silnik m20 b20 i zmienialem na taki sam tylko ze muj byl z roku 89 i padl a kupilem z 84 i cala elektryka i wtryski nie pasowaly ginelo mi wszystko wlozylem stare kolektory dolotowe i stara wiazke i odrazu zapalila mi wiec jak takie cos chcesz zrobic to musisz miec cala wiazke elektryczna i kapa od tego silnika bez tego ani rusz ja meczylem sie miesiac i caly samochud przewalilem do gury nogami atylko zmienilem wiazke i kolektory i z bani problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi