AWV Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wierzycie w to : http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/mamy-zdjecie-potwora-z-jeziora,1290749,4824 Ja już sam nie wiem, wszelkie info tego potworka były dla mnie ściemą, no ale ostatnio (z nudów) trochę poczytałem o tym i... sam nie wiem pytanie_bmw Bardziej wydaję mi się to jednak ściemą niż rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Bylem tam i nic nie widzialem.A czasem te potwory to plywajace foki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Albo Power Point Tyle, że trąbili o tym ponoć głośno pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ściema na bank:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 nastepna fotka nakrecajaca turystyke, zwykly chwyt marketingowy czyniacy z nieco wiekszego "stawiku" swiatowa atrakcje turystyczna <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie wiem ile w tym prawdy, ale miejscowi ponoć boją się wchodzić do tego jeziora. Byłem tam kilka razy (mieszkam 20mil od) i nie widziałem A czasem te potwory to plywajace foki :lol: Zgadza się, foki dość daleko wpływają rzeką Ness. Bylem tam i nic nie widzialem. Mogłeś dać jakoś znać że będziesz w moich okolicach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mi rowniez się wydaje to bajka i chwytem marketingowym dla zwiekszenia turystyki w tym rejonie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mogłeś dać jakoś znać że będziesz w moich okolicach Ah widzisz sowa jak to jest,rodzinke tesciowa trzeba bylo przewiezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ah widzisz sowa jak to jest,rodzinke tesciowa trzeba bylo przewiezc. Wiem coś o tym, u mnie też była tydzień temu :wink: A okolice tu są przepiękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Moim zdaniem bzdura. Po pierwsze to zdjecie tego goscia wyrazne jak sto kilo gwozdzi, a po drugie to tak jak piszecie - chwyt aby przyciagnac turystow no i jak to jest z legendami, ludzie zaczynaja kombinowac, ze to widzieli, ze to slyszeli, ze popatrzcie jakie zdjecie zrobilem. No i do gazety za kase. Nie mowie ze na 100% nie wierze w takie rzeczy, ale ta historia z kiepskim zdjeciem akurat nie trzyma sie kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tylko jak to byłby fotomontaż (i też tak myślę) t chyba są spece co potrafią to sprawdzić... I chyba powinni przed umieszczeniem takiej foty to sprawdzić (czy to oryginał czy już przeróbka). W końcu nie czyta tego 1 osoba tylko całą masa i nie mogą (nie powinni) wkręcać tak ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wierzycie w to : http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/mamy-zdjecie-potwora-z-jeziora,1290749,4824Ja już sam nie wiem, wszelkie info tego potworka były dla mnie ściemą, no ale ostatnio (z nudów) trochę poczytałem o tym i... sam nie wiem pytanie_bmw Bardziej wydaję mi się to jednak ściemą niż rzeczywistością. Nieeeee... to na pewno prawda... a ja jestem Jezus i biegam po wodzie ;p edit: na 1000 metrów przez płotki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi