Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Potwór z Loch Ness

AWV

Rekomendowane odpowiedzi

Wierzycie w to : http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/mamy-zdjecie-potwora-z-jeziora,1290749,4824

Ja już sam nie wiem, wszelkie info tego potworka były dla mnie ściemą, no ale ostatnio (z nudów) trochę poczytałem o tym i... sam nie wiem pytanie_bmw

Bardziej wydaję mi się to jednak ściemą niż rzeczywistością.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale miejscowi ponoć boją się wchodzić do tego jeziora. Byłem tam kilka razy (mieszkam 20mil od) i nie widziałem :P

A czasem te potwory to plywajace foki :lol:

Zgadza się, foki dość daleko wpływają rzeką Ness.

Bylem tam i nic nie widzialem.

Mogłeś dać jakoś znać że będziesz w moich okolicach :wink:

Moim zdaniem bzdura. Po pierwsze to zdjecie tego goscia wyrazne jak sto kilo gwozdzi, a po drugie to tak jak piszecie - chwyt aby przyciagnac turystow no i jak to jest z legendami, ludzie zaczynaja kombinowac, ze to widzieli, ze to slyszeli, ze popatrzcie jakie zdjecie zrobilem. No i do gazety za kase. Nie mowie ze na 100% nie wierze w takie rzeczy, ale ta historia z kiepskim zdjeciem akurat nie trzyma sie kupy.

Tylko jak to byłby fotomontaż (i też tak myślę) t chyba są spece co potrafią to sprawdzić... I chyba powinni przed umieszczeniem takiej foty to sprawdzić (czy to oryginał czy już przeróbka). W końcu nie czyta tego 1 osoba tylko całą masa i nie mogą (nie powinni) wkręcać tak ludzi.

Wierzycie w to : http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/mamy-zdjecie-potwora-z-jeziora,1290749,4824

Ja już sam nie wiem, wszelkie info tego potworka były dla mnie ściemą, no ale ostatnio (z nudów) trochę poczytałem o tym i... sam nie wiem pytanie_bmw

Bardziej wydaję mi się to jednak ściemą niż rzeczywistością.

Nieeeee... to na pewno prawda... a ja jestem Jezus i biegam po wodzie ;p

edit: na 1000 metrów przez płotki ;p