SataN Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tak mi przyszło do głowy, że napiszę. www.realoem.com zna chyba duża część z nas, ale... od niedawna serwis jest również PO POLSKU, wiadomo po co służy - jest tam w cholerę schematów itp., możliwość identyfikacji części po numerze i możliwość sprawdzenia części poprzez podanie 7 ostatnich znaków numer VIN / nadwozia i zidentyfikowaniu części Choć powiem bez bicia... wszystkie programy, łącznie z serwisowymi zgłupiały kiedy wymieniałem serwo i pompę hamulcową ANI JEDNEGO numeru nie było w żadnym z programów (ani starej pompy, ani "nowej..." to samo z serwem...) Nie mniej jednak mając pewność, że została ona wydłubana z 328i z tego samego roku co moje... poprosiłem, żeby jednak zakładali (nie polecam wymiany tego samemu jeśli ktoś ma kontrolę trakcji - przewalona robota i to cholernie). Ofkorz wszystko zabanglało i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 osobiście częściej korzystam z http://bmwfans.info/parts/catalog/ ale duży + dla realoem za spolszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 super napewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://bmwfans.info/parts/catalog/ ehhh mi pokazuje błąd jak chce dać na swój model ale stronka bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 najlepsze jest to, ze tu i tu E30 jest w archiwum ehhh mi pokazuje błąd jak chce dać na swój model moze po vinie, wpisz 7 ostatnich znaków z Vin w "Identify BMW by serial (easiest way) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi