Gość skasuj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Hejka ... Mam pytanie , aby w coupe miec piaste na 5 srubeczek , mozna wlozyc zawieche od compacta e36 ... A jak taki patent zrobic w Kombiaku ? i drugie pytanie czy jak juz zmienie takowe piasty na 5 srub z tarczami i zaciskami , to czy wejda mi 18 calowe aluski na kapciach 235/45/18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Z tego co mi sie udalo zauwazyc , w E-36 Compact tylnie wachacze sa identyczne jak w E30 A wiec powinno sie wpasowac bez problemu , pozostaje pytanie co z ABS czy rowniez nadal bedzie pasowac wszystko i dzialac ? No i jak wyglada to zawieszenie w compact z przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 i przod i tyl pasuje, ale abs chyba wtedy nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 i przod i tyl pasuje, ale abs chyba wtedy nie dziala No to mnie pocieszyles zarazem martwiac ... A mogl bys sie jakos dowiedziec czy to chyba jest napewno ? A i jeszcze jedno rocznik czesci compacta graja tu role jakas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 to temat palący czy nie?/ bo kolege wyciagam na spocik a on to tworzyl w swojej e30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A to wytrzymam do spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 raczej do nastepnego bo jest w budowie e30 m3 z silnikiem z m3 e36. ale jak ci zalezy to sie podpytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak to nie sprawi problemu to mozesz podpytac , ja juz mniej wiecej temat podchwytalem . Koszt przerobienia przodu 800zl ( sprezyna , amor zacisk tarcza ) od e36 Ale nie wiem wlasnie jak z tylem , i czy wogole sa jakies niespodzianki z tym wszystkim Ale jak cos wytrzymam i do nastepnego spotu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi