AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nakręciłem szwagra na BMW <bmw_1> , ale nie chce go na minę wpakować. Pomóżcie i powiedzcie co o tym modelu sądzicie : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8402974 Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 prezentuje sie super. wyposarzenie też niczego sobie powiem szczerze że pierwszy raz widze bunie z takim "telewizorkiem" i pilotem do tego ciekawe jak pali i czy silnik sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 silnik trochę nie bardzo, jeden z najbardziej awaryjnych jakie wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Awaryjne tz. ? Osobiście nie znam się za dobrze na silniku 2.0d więc proszę o jakieś opisy, czy warto wchodzić w ten motor ? Jeszcze w grę wchodzi mniejsza jednostka jak 316 i 318 - wszelkie info o tych motorach w e46 mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/e39-2d-typowe-usterki-vt11147.htm?highlight=2.0d tutaj byl troszke temat opisany... ogolnie "dobrym" silnikiem diesla w tamtym okresie byl 3.0 CR (oznaczenia nie pamietam), ewentualnie 2.5 CR, co innego ostatnie silniki diesla w Beemkach - malyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 koledzy auto kupione i powiem... wygląda jeszcze lepiej niż na foto Stan lakieru, szczelin, silnika itd. są bardzo dobre. Pojeździłem trochę i jestem zadowolony z auta (nawet nie spodziewałem się takiej mocy po tym motorze 2.0d). Dzięki za info i pomoc bmw_beer ps. 3.0d myślę, że był by za duży jak na pierwsze BMW no i pierwsze auto z prawidłowym napędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi