devil8810 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jak w temacie przymierzam się do zakupu lamp i wnoszę się z zapytaniem, czy ktoś już takie posiada/ł jakie macie na ich temat opinie, i gdyby znalazł się jakiś obyty z grafiką i spróbował podłożyć je na moją betkę to byłbym wdzięczny. z góry dzięki. Takie chcę wstawić. A to podobne zdjęcie mojego auta Lampy tanie nie sa więc lepiej byłoby się jakos przymierzyć przed zakupem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 nudy w pracy wiec, masz (niestety tylko PAINT), jak dla mnie lekka tragedia z tymi swiatelkami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 mi to zalatuje tuningiem ala szybcy i wściekli ale rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil8810 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W sumie na bankowo mniej będą się świecić jak tutaj, z racji an komputerową jakość ich zdjęcia... aleee.. hmm... nadal będę myślał . A czy tuning ala szybcy i wściekli?? Niee... myslę raczej nad NFS hehe nie no poważnie to po prostu spodobały mi się lampy ot cała magia . No nic... zobaczymy jak to przymierzę, ale jeżeli faktycznie będzie wyglądać tak jak tutaj to szybko wróci na e-bay:P thx tazunio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Moim zdaniem seria is the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Lampy są ciekawe i przy zmianach całości w ten styl (Np. dioda czarna tył) może być ciekawie. Możnaby sie przyczepić tylko do tego, że to jakby robić sobie Audi z Bmw (Tak dla zagorzałych Bawaromaniaków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 chodzi Ci o te paski LED ? http://allegro.pl/item611581615_led_paski_lampy_daylight_led_audi_bmw_dizajn_new.html http://allegro.pl/item602388386_swiatla_do_jazdy_dziennej_2x20_led_homologacja.html maskra widze juz je w hondach, oplach, VW itp. a le w BMW jeszzce nie widziałem na szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jest podobieństwo, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jest jeszcze wersja ciensza-samoprzylepna http://moto.allegro.pl/item609769648_paski_led_tasma_smd_50_cm_bialy_zimny_boczne_2.html, na upartego mozna oryginalna lampe rozebrac i nalepic na dole... ale czy jest sens :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 tazunio, ta stronka nie działa. Ja jestem przeciwny tym paskom. W sumie to tak super wcale nie wygląda, a pewnie oślepia innych kierowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/item609769648_paski_led_tasma_smd_50_cm_bialy_zimny_boczne_2.html :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Powiem, że w kuchni to nawet ładnie wygląda A tak serio to raczej w oświetleniu takie paski nic a nic nie dadzą a wręcz będą rozpraszały innych. Jedyny plus to fajny wygląd (jak to foto co jest silnik podświetlony) - no ale to już bajer i czy zaliczyć go do wiejskiego tuningu czy do ulepszenia auta to sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 te paski led to jakaś maskra mi sie nie podobają a najgorsze jest to że coraz wiecej aut ( głównie VW) widze z takimi "doklejanymi" w zderzaku lampami. <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W VW dlatego,że oni chyba jako pierwsi je wprowadzili (albo tuning tego typu jest uznawany przez właścicieli tej marki) ale z drugiej strony bardziej mi te paski zresztą do VW pasują niż do BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 teraz S-klasa po liftingu bedzie miała na dole w zderzakach paski z LEDów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W VW dlatego,że oni chyba jako pierwsi je wprowadzili ( widze takie w VW ale nie tych nowych :!: najczęściej golf 2,3, czasami 4 no i wiadomo polówki :mrgreen: a w nowych to najczęściej AUDI ale nowe to nowe ale jeśli chodzi o tego typu tuning to jestem na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 .....bez obrazy ale kaszana....tak samo jakbys do niebieskiego coupe dal zlote felgi....owszem ladnie ale tylko na SUBARU....naprawde nie wywalaj na to kasy bo szkoda...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil8810 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mi tam się podoba... ze wsi jestem... może dlatego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 el_banano, ale VW to między innymi Audi... i chodziło mi o najnowsze modele ale wiadomo, wiadomo - golf 1, 2 ,3 a nawet 4 mają takie paseczki częściej od tych najnowszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 wychodzi na to że bunia z takimi lampami zamiast się wyróżniać poprostu spowszednieje auta każdej marki będą z takimi lampami <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dobra uwaga mariusz13, jak każdy będzie takie cudeńka montował do każdej marki to nie długo odróżniać je wszystkie będzie tylko znaczek na masce... O ile wieś tańczy wieś śpiewa (np. Pan z Fiata Bravo) nie stwierdzi że znaczek BMW dodaje mu kolejnych 15KM. I zaczną je montować :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Moim zdaniem seria is the best I tutaj sie zgodze z Kolega.. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Masakra te lampy :shock: to kurde jest BMW a nie jakieś nędznej renomy audi. Tylko wygląd auta zepsujesz <bmw_1> :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Widzę, ze temat schodzi na wiejski tuning, BMW ma ringi miało ringi i będzie mieć ringi, Audi zrobiło sobie taki motyw i super, ładnie to wygląda, ale jak chcesz mieć hybryde Audi i BMW to twoja sprawa. Kup lepiej lampy DEPO z ringami, albo ori lampy z soczewka i CCFL a nie jakieś diody, które i tak kiepsko świecą. Tak samo jak ludzie montują te chińskie lampy z ringami w przeróżnych modelach i markach samochodów lub lusterka M3 look w peżocikach lub innych gównach, a no i jeszcze lampy lexus look, tego mi brakowało. Potem się okazuje, że w Polsce jeździ więcej M3 niż wyprodukowano oraz kilkadziesiąt więcej Lexusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Potem się okazuje, że w Polsce jeździ więcej M3 niż wyprodukowano oraz kilkadziesiąt więcej Lexusów. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi