Georgii Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Na filmie widać ich prędkość,a osobno prędkość Hołka.Jedynie odległość i zoom daje duże znaki zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 http://joemonster.org/art/31473/Ciemna_strona_mocy_czyli_jak_producenci_samochodow_naprawde_zarabiaja_na_klientach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kup nowe BMW, a drugie otrzymasz? za 1 grosz! - Motoryzacja w INTERIA.PL Szkoda. Że jak kupwałem nie było takiej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 BMW i8 - kolejny luksusowy radiowóz w Dubaju! - Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W cztery godziny do jednostki. Co zrobić gdy dostaniesz wezwanie? | niezalezna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Gacie i szczoteczke juz spakowales?? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Gacie i szczoteczke juz spakowales?? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Kij w gacie i szczoteczkę, ciekawe czy dziady zwrócą mi utracone dniówki i to takie jakbym naprawdę zarobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Taaa zwroca....,ale ciekawi mnie jakie sa stawki wzgledem stopnia Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A ja bym sobie poszedł na parę dni i pow...wiał trepów:drunk: bo po wyjściu z monu w 98 jeszcze nie byłem w rezerwie ale mnie nie wezmą:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja się tam nie martwię o te 5 dni w syfie, biorąc pod uwagę, że nie byłem w ogóle. Za to nie przełknął bym utraty dniówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Można się ugadać z pracodawcą na urlop na ten czas i masz dniówkę i dodatek urlopowy,chyba że robisz u prywaciucha,z którym nie można się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Podobno dostajesz jakąś tam marną dniowke a później możesz starać się od państwa o wyrównanie do Twojej stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Policja na się sprzedaje (legalnie)lolol Policja nie ma pieniędzy. Będzie prywatyzacja "drogówki" - Motoryzacja w INTERIA.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 http://rewolucyjneopony.allegro.pl/ Ciekawe jak z naciągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 BMW F80 M3 in San Marino Blue BMW M3 F80 w unikalnym kolorze San Marino Blue z palety BMW Individual - w Warszawie wygląda przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Lakierek ładny Swieci sie jak mój topazlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Arrinera Hussarya została zaprezentowana w Poznaniu - Moto - WP.PL Ładny super samochód od Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pod prąd z dużą szybkością - foto Wiara w kierowców BMW przywrócona W Bielsku-Białej kierowca BMW uratował życie osób stojących na przystanku autobusowym idąc na czołówkę z Golfem, którego kierowca stracił panowanie nad pojazdem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 http://www.polskieradio.pl/130/2787/Artykul/1426093,Latwiej-stracic-prawo-jazdy Warto posłuchać audycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie wiem czy było: Będzie zakaz dokonywania samodzielnych napraw? - Moto - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie wiem czy było:Będzie zakaz dokonywania samodzielnych napraw? - Moto - WP.PL Za samodzielne majsterkowanie powinni dowalić od 15 lat do dożywocia. :twisted: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 http://www.bmwblog.com/2015/06/07/leaked-2016-bmw-7-series-pricing-options-and-design/ Wyciekły zdjęcia, silniki i inne informacje odnośnie nowej 7er. Silniki trochę słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 600 KM to limit dla przyszłych modeli BMW M - manual powoli odchodzi do lamusa - Adrenaline Motorsport Tak to się kończy jak księgowi dochodzą do głosu, ale mam nadzieję że to tylko jakiś prasowy wymysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 BMW X6 M szybsze od M3 na Nürburgring - Top Gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Polska Kuwejtem Europy? Zobacz o jakie złoża toczy się III wojna światowa. - gloria.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi